Povezane vesti
Ponosan sam što smo uspeli da kompletno renoviramo sportsku dvoranu u Čajetini
Beta video 08.11.2019
ČAJETINA -``Ponosan sam što smo uspeli da kompletno renoviramo sportsku dvoranu u Čajetini sa 132 miliona dinara sopstvenih sredstava, a ove godine smo u razvoj sporta uložili još 1,6 miliona evra za kupovinu sportske hale na Zlatiboru``, izjavio je… »
Svečano otvorena renovirana dvorana „Sportskog centra Čajetina“ (VIDEO+FOTO)
Užice oglasna tabla 08.11.2019
Svečanom ceremonijom zvanično je otvorena renovirana dvorana „Sportskog centra Čajetina“. Medijima, sportskoj javnosti i žiteljima opštine predstavljeno je novo ruho hale koja je, kako je rečeno na ceremoniji, zvanično ustupljena na… »
Zlatibor postaje srpska Antalija: Pet miliona evra uloženo u sportsku infrastrukturu
Glas Zapadne Srbije 08.11.2019
Čajetina - Nova, rekonstruisana sportska hala otvorena je u Čajetini. Radovi su trajali dve godine, a za ovaj projekat iz budžeta opštine izdvojeno je 132 miliona dinara. „Ovo je godina velikih ulaganja u sportsku infrastrukturu. Ova sportska… »
Vesti dana »

Studentski i građanski protest u Šapcu – centralni deo programa počeo odavanjem pošte stradalima u Novom Sadu
RTV pre 29 minutajoš 44 povezane

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 8 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 4 satijoš 41 povezana

Dvanaestočasovni studentski i građanski protest u Šapcu – najavljene blokade beogradskih mostova Brankovog i Gazele
RTS pre 44 minutajoš 6 povezanih