Povezane vesti

Uzimali novac iz depozita zatvora u Leskovcu

Politika pre 10 dana
Niš - Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac, koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Sumnja se, naime, da su G.P. (1962)… »

Priznali krivicu: Upravniku Okružnog zatvora i blagajnici ukinuta mera zadržavanja

Večernje novosti pre 10 dana
Kako "Novosti" saznaju, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija uputila je vanredni nadzor u Okružni zatvor u Leksovcu. Upravnik Okružnog zatvora u Leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica ovog zatvora S.J. (32) saslušani su u Višem javnom… »

Ukinuta im mera zadržavanja: Upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu priznali krivicu

Kurir pre 10 dana
Upravnik Okružnog zatvora u Leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica ovog zatvora S.J. (32) saslušani su u Višem javnom tužilaštvu. Njih dvoje su priznali krivicu, i ukinuta im je mera zadržavanja. Kako se saznaje, Uprava za izvršenje… »

Prijepolje: Krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog nelegalnog posedovanja oružja

Večernje novosti pre 10 dana
Policija je na ulici u Prijepolju kod tridesetsedmogodišnjeg muškarca pronašla pištolj sa okvirom i dva metka. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave… »

Uzimali novac Upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

Press pre 10 dana
Upravnik Okružnog zatvora u Leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica iste ustanove S. J. (39) uhapšeni su pod sumnjom da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja. Foto:blic Prema prvim informacijama postoji osnov sumnje da je… »

Služili se novcem leskovačkog zatvora, uhapšene dve osobe

RTS pre 10 dana
Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Uhapšeni su G. P. (1962), odgovorno lice… »

Upravnik i blagajnica ojadili depozit Okružnog zatvora u Leskovcu

Mondo pre 10 dana
Uhapšeni upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu, zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali 10.000 evra iz depozita za lične potrebe. Uhapšeni upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu, zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali 10.000… »

"Pozajmljivali" novac iz depozita zatvora

Radio 021 pre 10 dana
Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac iz depozita Okružnog zatvora u Leskovcu, koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Sumnja se da su G.P. (1962), odgovorno lice Okružnog zatvora u Leskovcu i… »

Uhapšeni zaposleni u Okružnom zatvoru Leskovac zbog uzimanja novca iz depozita zatvora

Novi magazin pre 10 dana
Policija u Leskovcu uhapsila je dve osobe zaposlene u Okružnom zatvoru u tom gradu zbog sumnje da su od 2013. do 2019. godine neovlašćeno uzimali novac iz depozita tog zatvora u ukupnom iznosu od 1,2 miliona dinara. Uhapšeni su odgovorno lice… »

Uhapšen upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu

Jugmedia pre 10 dana
Upravnik Okružnog zatvora u Leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica iste ustanove S.J. (39) uhapšeni su pod sumnjom da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja, saopštio je danas MUP. Sumnja se da su oni u periodu od 2013. do… »

Sudbina se poigrala sa njim: Uhapšeni upravnik iz Leskovca pre samo dva dana izjavio „i zatvor je za ljude“

Večernje novosti pre 10 dana
Upravnik Okružnog zatvora Goran Petronijević (57) i S.J. (50), radnica u ovom zatvoru, uhapšeni su zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. LESKOVAC – Upravnik leskovačkog Okružnog zatvora Goran… »

Uzimali novac: Upravnik i blagajnica Okružnog zatvora u Leskovcu uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

Blic pre 10 dana
Upravnik Okružnog zatvora u Leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica iste ustanove S. J. (39) uhapšeni su pod sumnjom da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja. Prema prvim informacijama postoji osnov sumnje da je iz blagajne… »

Uzimali novac iz depozita zatvora u Leskovcu

Dnevnik pre 10 dana
NIŠ: Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac, koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Sumnja se, naime, da su G. P. (1962)… »

Hapšenje u Lekovcu: Uzimali novac iz zatvora

B92 pre 10 dana
Leskovac -- Policija uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskova. Uhapšeni su novac koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Sumnja se, naime, da su… »

Uzimali novac iz depozita zatvora u Leskovcu

RTV pre 10 dana
LESKOVAC - Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno uzimali novac u ukupnom iznosu od 1.254.000 dinara iz depozita Okružnog zatvora Leskovac, koji su koristili za lične potrebe, a potom ga vraćali. Sumnja se, naime, da su G. P… »

Šok u Okružnom zatvoru u Leskovcu, nestalo 10.000 evra iz blagajne: Uhapšeni upravnik zatvora i blagajnica

Večernje novosti pre 10 dana
Goran Petronijević (57) i S.J. (39) uhapšeni pod sumnjom da su zloupotrebili službeni položaj. LESKOVAC - Upravnik Okružnog zatvora u leskovcu Goran Petronijević (57) i blagajnica ovog zatvora tridesetdevetogodišnja S.J. uhapšeni su sinoć pod… »

Vesti dana »