Povezane vesti

Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se!

Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se!

Večernje novosti 08.11.2019
Izbo je moje dete nožem i bacio je u septičku jamu, a onda je, pre dve nedelje, došao kod mene i mog muža koji boluje od raka, grlio nas i ljubio. "Nije to čovek, to je životinja! Ne vjerujem u njegov PTSP jer on je ludak oduvek bio. Izbo je moje… »
Ovo je Zoran koji je ubio Anicu i bacio je u septičku jamu! Dok su ga vodili u lisicama, pogledao je sinove u oči i uradio…

Ovo je Zoran koji je ubio Anicu i bacio je u septičku jamu! Dok su ga vodili u lisicama, pogledao je sinove u oči i uradio…

Alo 08.11.2019
Komšije su ispričale kako su žrtva i njen suprug bili u lošim odnosima. * Zločin potresao region * Muž ubio suprugu i bacio njeno telo u septičku jamu * Policiji govorio da ga je žena napustila "Nije to čovek, to je životinja! Ne verujem u… »
Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se…

Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se…

Kurir 08.11.2019
"Nije to čovek, to je životinja! Ne vjerujem u njegov PTSP jer on je ludak oduvek bio. Izbo je moje dete nožem i bacio je u septičku jamu, a onda je, pre dve nedelje, došao kod mene i mog muža koji boluje od raka, grlio nas i ljubio. Maltretirao ju… »
Muž izbo ženu pa je bacio u septičku jamu, otkrila ga sms poruka

Muž izbo ženu pa je bacio u septičku jamu, otkrila ga sms poruka

Večernje novosti 08.11.2019
Policija je potvrdila da je u pitanju ubistvo. U četvrtak je u selu Petrovci nedaleko od Vukovara pronađeno telo nestale 46-godišnjakinje. Telo 46-godišnje žene pronađeno je u septičkoj jami, a policija je potvrdila da je u pitanju ubistvo. Reč je… »
Horor u Petrovcima! Ubio ženu, telo sakrio u septičkoj jami, pa šest meseci objavljivao ljubavne slike na Fejsbuku!

Horor u Petrovcima! Ubio ženu, telo sakrio u septičkoj jami, pa šest meseci objavljivao ljubavne slike na Fejsbuku!

Alo 08.11.2019
Beživotno telo Anice B. (46), omotano ćebetom i bačeno u septičku jamu kuće u Petrovcima nadomak Vukovara, otkriveno je pet meseci nakon njenog nestanka, i to nakon što su vatrogasci ispumpali jamu. Prema prvim informacijama, nesretna je Anica dva… »
Anicu je suprug ubo 2 puta i bacio je u septičku jamu, majka ubijene: Čudovište je sve isceniralo

Anicu je suprug ubo 2 puta i bacio je u septičku jamu, majka ubijene: Čudovište je sve isceniralo

Telegraf 08.11.2019
Anica Buile poslednji je put viđena 21. juna ove godine, ali njena majka i jedan od sinova iz prvog braka nestanak su prijavili 29. jula u vukovarskoj policiji. Beživotno telo Anice Buile (46), omotano čaršavom i bačeno u septičku jamu porodične… »

Vesti dana »