Povezane vesti
Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se!
Večernje novosti 08.11.2019
Izbo je moje dete nožem i bacio je u septičku jamu, a onda je, pre dve nedelje, došao kod mene i mog muža koji boluje od raka, grlio nas i ljubio. "Nije to čovek, to je životinja! Ne vjerujem u njegov PTSP jer on je ludak oduvek bio. Izbo je moje… »
Ovo je Zoran koji je ubio Anicu i bacio je u septičku jamu! Dok su ga vodili u lisicama, pogledao je sinove u oči i uradio…
Alo 08.11.2019
Komšije su ispričale kako su žrtva i njen suprug bili u lošim odnosima. * Zločin potresao region * Muž ubio suprugu i bacio njeno telo u septičku jamu * Policiji govorio da ga je žena napustila "Nije to čovek, to je životinja! Ne verujem u… »
Ovo je čovek koji je ubio ženu i bacio je u septičku jamu: Kad su ga izveli u lisicama, gledao je sinove u oči i smejao se…
Kurir 08.11.2019
"Nije to čovek, to je životinja! Ne vjerujem u njegov PTSP jer on je ludak oduvek bio. Izbo je moje dete nožem i bacio je u septičku jamu, a onda je, pre dve nedelje, došao kod mene i mog muža koji boluje od raka, grlio nas i ljubio. Maltretirao ju… »
Muž izbo ženu pa je bacio u septičku jamu, otkrila ga sms poruka
Večernje novosti 08.11.2019
Policija je potvrdila da je u pitanju ubistvo. U četvrtak je u selu Petrovci nedaleko od Vukovara pronađeno telo nestale 46-godišnjakinje. Telo 46-godišnje žene pronađeno je u septičkoj jami, a policija je potvrdila da je u pitanju ubistvo. Reč je… »
Horor u Petrovcima! Ubio ženu, telo sakrio u septičkoj jami, pa šest meseci objavljivao ljubavne slike na Fejsbuku!
Alo 08.11.2019
Beživotno telo Anice B. (46), omotano ćebetom i bačeno u septičku jamu kuće u Petrovcima nadomak Vukovara, otkriveno je pet meseci nakon njenog nestanka, i to nakon što su vatrogasci ispumpali jamu. Prema prvim informacijama, nesretna je Anica dva… »
Anicu je suprug ubo 2 puta i bacio je u septičku jamu, majka ubijene: Čudovište je sve isceniralo
Telegraf 08.11.2019
Anica Buile poslednji je put viđena 21. juna ove godine, ali njena majka i jedan od sinova iz prvog braka nestanak su prijavili 29. jula u vukovarskoj policiji. Beživotno telo Anice Buile (46), omotano čaršavom i bačeno u septičku jamu porodične… »
Vesti dana »

Brnabić: Danas novo maltretiranje građana bez ikakvog smisla i cilja
RTV pre 26 minutajoš 13 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 57 minutajoš 20 povezanih

Izraelska vojska puca na svakoga ko se približi centru za pomoć
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih