Povezane vesti

Makron: Rusija može ponovo da bude supersila, ali…

Vesti online pre 11 dana
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da Rusija ima tri scenarija za razvoj, od kojih je prvi – da Rusija povrati status supersile. Kako je istakao, taj scenario je prilično komplikovan jer Rusija trenutno ne raspolaže dovoljnom ekonomskom… »

Makron kritikuje, Putin trlja ruke: Francuski lider ljuti svoje saveznike, a to koristi Rusija

Blic pre 10 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron u poslednje vreme donosi odluke i daje izjave kojima se sve više suprotstavlja svojim tradicionalnim saveznicima iz EU. S druge strane to što on radi, vrlo lako može da iskoristi Rusija. Makron je u intervjuu za… »

"Evropa mora da se odvoji od amerike": Šta zapravo stoji iza Makronovih apokaliptičnih izjava o EU i NATO?

Blic pre 10 dana
Emanuel Makron, mladi francuski predsednik koji je neko vreme važio za glavnu nadu evropskog projekta, izneo je šokantan, ali ne i iznenađujući zaključak: EU je na rubu ponora, a NATO je klinički mrtav. U intervjuu za britanski list "Ekonomist"… »

Makron opleo i po Rusiji

B92 pre 10 dana
Nakon što je juče napravio pravu pometnju izjavom da je NATO na samrti, a EU pred kolapsom, francuski predsednik danas je kritikovao i Rusiju. Emanuel Makron naime smatra da za Rusiju postoje tri moguća scenarija strateškog razvoja. U istom intervjuu… »

Makron vidi tri scenarija za Rusiju

Politika pre 10 dana
MOSKVA – Francuski predsednik Emanuel Makron smatra da za Rusiju postoje tri moguća scenarija strateškog razvoja. U intervjuu britanskom „Ekonomistu”, nakon što je šokirao Evropu izjavom da je „EU na rubu ponora, a NATO klinički mrtav”… »

Makron otkrio: Rusija priprema tri scenarija! Francuz tvrdi da zbog prvog Zapad drhti!

Pravda pre 10 dana
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da Rusija ima tri scenarija za razvoj, od kojih je prvi - da Rusija povrati status supersile. Kako je istakao, taj scenario je prilično komplikovan jer Rusija trenutno ne raspolaže dovoljnom ekonomskom… »

Vesti dana »