Povezane vesti

Fon der Lajen: Povezivanje Zapadnog Balkana sa EU od strateškog značaja

Politika pre 11 dana
BERLIN - Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je što tešnje povezivanje Zapadnog Balkana sa Evropskom unijom od strateškog značaja za samu Uniju. „Čvrsto verujem da je od velikog strateškog značaja za nas… »

Fon der Lajen:Približavanje Zapadnog Balkana i EU od strateškog značaja

Blic pre 10 dana
Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je što tešnje povezivanje Zapadnog Balkana sa Evropskom unijom od strateškog značaja za samu Uniju. - Čvrsto verujem da je od velikog strateškog značaja za nas da… »

Fon der Lajen: Približavanje Zapadnog Balkana EU od strateškog značaja

Dnevnik pre 10 dana
BERLIN: Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je što tešnje povezivanje Zapadnog Balkana sa Evropskom unijom od strateškog značaja za samu Uniju. "Čvrsto verujem da je od velikog strateškog značaja za nas da… »

Zadatak novog komesara za proširenje biće "nemoguća misija"

B92 pre 10 dana
Brisel -- Zadatak potencijalnog novog evropskog komesara za proširenje i susedstvo, Mađara Olivera Varheljija, biće, kako sada stvari stoje, "nemoguća misija". Novi evropski komesar trebalo bi da podstakne napredak reformi u zemljama kandidatima za… »

Fon der Lajen: Približiti Zapadni Balkan je strateški značajno

RTS pre 10 dana
Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je što tešnje povezivanje Zapadnog Balkana sa Evropskom unijom od strateškog značaja za samu Uniju. Ursula fon der Lajen je rekla novinarima, posle sastanka sa nemačkom… »

Pred novim komesarom za proširenje EU nemoguća misija

Beta pre 10 dana
Zadatak potencijalnog novog evropskog komesara za proširenje i susedstvo, Madjara Olivera Varheljija, biće da podstakne napredak reformi u zemljama kandidatima za članstvo na Zapadnom Balkanu i održi kredibilnost perspektive proširenja EU što, kako… »

Odlaganje datuma šteta za kredibilitet EU

Danas pre 11 dana
Poslednje obraćanje Johanesa Hana u svojstvu komesara za proširenje Uslovi koji su bili postavljeni Tirani i Skoplju u junu 2018. bili su rezultat konsenzusa zemalja članica EU-a, kazao je evropski komesar za proširenje Johanes Han. Kako je istakao… »

Vesti dana »