Povezane vesti
Grebe kapiju i moli da ga puste: Miloš Bojanić i Dalila se vređali na nacionalnoj osnovi: "Pustite me, napraviću glupost, biću…
Blic 08.11.2019
Pevač Miloš Bojanić i Dalila Dragojević imali su žestok sukob u rijalitiju " Zadruga 3", te su se vređali na nacionalnoj osnovi, nakon čega je on želeo da izađe napolje i napusti luksuzno imanje u Šimanovcima. - Smradu, tako i treba, na kapiju, da ti… »
Otvorite mi kapiju, ugrožen sam! Miloš Bojanić moli da ga puste iz rijalitija! Dalila neumoljiva: Stoj, tu ti je mesto ispred…
Kurir 08.11.2019
Miloš Bojanić i Dalila Dragojević imali su žestok sukob u rijalitiju "Zadruga" kada ju je pevač uvredio, Bojaniću je u jednom momentu bilo svega preko glave, pa je hteo i da napusti rijaliti. - Smradu, tako i treba, na kapiju, mrš, da ti možda nećeš… »
Vesti dana »
Od najavljenih koalicija do povlačenja: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu?
Radio 021 pre 28 minutajoš 44 povezane
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 33 minutajoš 25 povezanih
(BLOG) Višegodišnje kazne za Tačija, Krasnićija, Veseljija i Seljimija: Neredi u Prištini i Hagu
N1 Info pre 18 minutajoš 242 povezane
Stiže li miholjsko leto? U septembru i do 32 stepena, a evo kada se očekuje zahlađenje
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane