Povezane vesti

Krivične prijave protiv dvojice Prijepoljaca zbog nelegalnog posedovanja oružja

IndeksOnline pre 3 dana
PRIJEPOLJE – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv tridesetsedmogodišnjeg i četrdesettrogodišnjeg muškarca iz Prijepolja, zbog postojanja… »

Vozio 200 kilograma duvana

Jug press pre 3 dana
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Z. M. (1988) iz Bogatića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Policija je u na naplatnoj rampi „Nais“, prilikom… »

Policija u gepeku automobila pronašla oko 200 kilograma rezanog duvana

Niške vesti pre 3 dana
Z. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, navode iz policije. „Policija je u na naplatnoj rampi „Nais“, prilikom pregleda putničkog vozila, u gepeku pronašla oko 200… »

Prijepolje: Krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog nelegalnog posedovanja oružja

PP media pre 3 dana
Prijepolje – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv tridesetsedmogodišnjeg i četrdesettrogodišnjeg muškarca iz Prijepolja, zbog postojanja… »

Zadržavanje do istrežnjenja i krivična prijava protiv vozača iz Prijepolja

PP media pre 3 dana
Prijepolje – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Dolijali prijepoljski "revolveraši"

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv tridesetsedmogodišnjeg i četrdesettrogodišnjeg muškarca iz Prijepolja, zbog postojanja… »

Švercovao duvan vredan milion dinara

Jugmedia pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Z. M. (1988) iz Bogatića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Policija je u na naplatnoj rampi „Nais“, prilikom pregleda putničkog vozila… »

Naleteo na dečake u Prijepolju: Podneta kriviča prijava protiv pijanog vozača

RINA pre 3 dana
Prijepolje – Prijepoljska policija, po nalogu tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja… »

Zadržavanje do istrežnjenja i krivična prijava za pijanog vozača iz Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje – Prijepoljska policija, po nalogu tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog… »

Uhapšena dvojica Čačana zbog proizvodnje i prodaje droge

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku zaplenili su oko 785 grama heroina i uhapsili B. B. (1988) i V. P. (1978) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u… »

Vesti dana »