Povezane vesti

Lažna prijava o otmici

RT Kragujevac pre 10 dana
Kragujevačka policija preduzela je sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi rasvetlila okolnosti događaja kada su, navodno, nepoznate osobe u belom kombiju ispred kragujevačkih škola pozivale učenike da uđu u vozilo, nudeći im bombone. U… »

Devojčica IZMISLILA priču o BELOM KOMBIJU u koji vrbuju kragujevačke đake

InfoKG pre 10 dana
Maloletna Kragujevčanka izmislila je događaj da su navodno nepoznate osobe u belom kombiju ispred kragujevačkih škola pozivale učenike da uđu u vozilo, nudeći im bombone, saopšteno je iz ovdašnje Policijske uprave. Policija je pronašla ovu… »

Policija: Nije bilo pokušaja otmice devojčice

Ritam grada Kg pre 10 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi rasvetlili okolnosti događaja kada su navodno nepoznate osobe u belom kombiju ispred kragujevačkih škola pozivale učenike da uđu u… »

Devojčica izmislila pokušaj otmice belim kombijem

IndeksOnline pre 10 dana
KRAGUJEVAC – MUP je danas saopštio da je utvrđeno da je jedna devojčica izmislila da su nepoznate osobe u belom kombiju ispred kragujevačkih škola pozivale učenike da uđu u vozilo, nudeći im bombone. Nakon obavljenih razgovora sa direktorima… »

Devojčica iz Kragujevca izmislila pokušaj otmice ispred škole

iKragujevac pre 10 dana
MUP je danas saopštio da je utvrđeno da je jedna devojčica izmislila da su nepoznate osobe u belom kombiju ispred kragujevačkih škola pozivale učenike da uđu u vozilo, nudeći im bombone. Nakon obavljenih razgovora sa direktorima škola, nastavnim… »

Vesti dana »

Rekord karijere Dončića i novi tripl-dabl

Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

U nesreći u rudniku u Kini poginulo 15 osoba

N1 Info pre 47 minutajoš 8 povezanih

Danas umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Blic pre 9 satijoš 8 povezanih

Srpski studenti iz Hongkonga sleteli u Beograd

Danas pre 1 satjoš 4 povezane