Povezane vesti

Crni petak: Više udesa u Beogradu izazvalo kilometarske kolone i gužve

Mondo pre 5 dana
Sedam osoba, među kojima je i jedno dete, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Beograd-Šid, kod skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla". U drugom udesu, na autoputu u pravcu ka Nišu, blizu petlje "Lasta" prevrnuo se auto. Sedam osoba… »

Petak i produženi vikend: Gužve na auto-putevima, savetuje se oprez

B92 pre 4 dana
Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intenzitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima. AMSS upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka… »

Sudar na autoputu kod beogradskog aerodroma, sedam osoba povređeno

Radio 021 pre 4 dana
Sedam osoba, među kojima i jedno dete, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Beograd-Šid, kod skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je za RTS u Hitnoj pomoći. Nezgoda se dogodila na autoputu oko 15.20 sati. Saobraćaj je u… »

Sedmoro povređenih u sudaru na auto-putu kod beogradskog aerodroma

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Sedam osoba, među kojima je i jedno dete, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Šid, kod skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Saobraćaj u pravcu ka Šidu se preusmerava. Do… »

AMSS: Kraj radne nedelje donosi pojačan saobraćaj na svim putnim pravcima

Blic pre 4 dana
Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima, pa AMSS upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka… »

AMSS: Pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putnim pravcima

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima, pa AMS S upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i… »

Sudar na auto-putu kod beogradskog aerodroma, sedmoro povređenih

RTS pre 4 dana
Sedam osoba, među kojima je i jedno dete, lakše je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd–Šid, kod skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Pravac ka Šidu je otvoren za saobraćaj nakon obustave… »

Novi udes na autoputu: Težak sudar kod aerodroma, povređeno sedam osoba, među njima i dete

Blic pre 4 dana
Još jedna saobraćajna nezgoda se dogodila na autoputu, ovoga puta u blizini aerodroma "Nikola Tesla", što je dovelo do stvaranja kolone dugačke skoro deset kilometara, od pumpe "Zmaj", pa do petlje koja vodi do beogradske vazdušne luke, javljaju… »

Saobraćajna nesreća kod aerodroma, velika gužva na auto-putu

B92 pre 4 dana
Beograd -- Saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Beograd Zagreb u blizini surčinskog aerodroma. Kako javlja reporter B92, u udesu su učestvovala tri vozila. Jedan automobil je udario u bankinu i preprečio put. Usled udesa se stvorila velika… »

Užas na autoputu: U sudaru povređeno sedam osoba, među njima i jedno dete, kolona dugačka 10 km

Večernje novosti pre 4 dana
Saobraćajna nesreća dogodila se kod aerodroma, a došlo je i do stvaranja kolone sve do pumpe "Zmaj" Još jedna saobraćajna nezgoda se dogodila na autoputu, ovoga puta u blizini aerodroma "Nikola Tesla", što je dovelo do stvaranja kolone dugačke… »

Sudar na izlazu iz Beograda, kilometarske kolone na auto-putu

B92 pre 4 dana
Na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, sudarila su se dva putnička vozila oko 14.30 sati. Od siline udarca, jedna kola su se prevrnula. Kako javlja reporter B92, na auto-putu je velika gužva, a ka mestu nesreće uputila su se vozila hitne pomoći… »

Karambol kod beogradskog aerodroma, sedmoro povređeno: Sudar tri vozila na auto-putu Beograd-Zagreb, napravila se kilometarska…

Kurir pre 4 dana
Saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Beograd Zagreb u blizini surčinskog aerodroma. Kako se nezvanično saznaje u udesu su učestvovala tri vozila. Jedan automobil je udario u bankinu i preprečio put. Do udesa je došlo oko 15.20 sati, a kako… »

Sudar na auto-putu Beograd-Niš: Hitne ekipe na terenu

Dnevnik pre 4 dana
​​​​​​​Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd – Niš, potvrdili su iz Hitne pomoći. Ekipe su na terenu, još uvek nemamo informacije o povređenima, rekli su iz ove hitne službe. Na osnovu snimka jedanog… »

Težak sudar na izlazu iz Beograda, prevrnuta kola na autoputu

Blic pre 4 dana
Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd - Niš, u blizini petlje "Lasta", potvrdili su za "Blic" iz Hitne pomoći. - Nakon izlaska naše ekipe na teren, nijedan od učesnika sudara se nije žalio na značajnije tegobe, pa su… »

Vesti dana »