Повезане вести

Захтев за прекршајни поступак због вређења новинара

Захтев за прекршајни поступак због вређења новинара

Блиц 08.11.2019
Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука поднеће надлежном суду захтев за покретање прекршајног поступка против Ведрана Граховца због почињеног прекршаја вређање, рекла је Срни портпарол ове управе Данијела Мучибабић… »
"Имам тако јаке везе у полицији да ми ништа не можете!" Бахати младић вређао новинара, сад га чека прекршајна пријава (фото)…

"Имам тако јаке везе у полицији да ми ништа не можете!" Бахати младић вређао новинара, сад га чека прекршајна пријава (фото)…

Вечерње новости 08.11.2019
Ведран Граховац (18) из Бањалуке на веома бруталан и безобразан начин вређао Горана Обрадовића новинара Српскаинфо и ЕуроБлица. БАХАТИ младић Ведран Граховац (18) из Бањалуке који је други пут ухапшен у два месеца, на веома… »
Пријављен полицији: Јавно вређао новинара који је објавио информацију о његовом хапшењу

Пријављен полицији: Јавно вређао новинара који је објавио информацију о његовом хапшењу

Блиц 08.11.2019
Ведран Граховац (18) из Бањалуке, који је други пут ухапшен у два месеца, на вулгаран и безобразан начин вређао је новинара Српскаинфо и ЕуроБлица због текста који је објављен о њему. Из тог разлога смо били принуђени да… »

Вести дана »