Повезане вести
Комшић позвао Макрона да посети БиХ и сам се увери да ли је БиХ темпирана бомба
Нови магазин 08.11.2019
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је данас да у Босни и Херцеговини нема терористичких напада и позвао француског председника Емануела Макрона да посети ту земљу и лично се увери какво је стање када је у… »
Разјаснио ствари са француским амбасадором: Комшић "издиктирао" податке о броју бораца из БиХ на страним ратиштима
Блиц 08.11.2019
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић примио је данас Гијома Русона, амбасадора Француске у БиХ. Комшић је упознао амбасадора о тачним подацима којима располаже БиХ и партнерске земље о броју особа које су се налазиле… »
Комшићева порука Мацрону: Дођи и лично се увјери какво је стање
Слободна Европа 08.11.2019
Према наводима из интервјуа у листу Тхе Ецономист, за француског предсједника Емануела Мацрона "Босна и Херцеговина(БиХ) је темпирана бомба која куца тик уз Хрватску". Ова изјава изазвала је буру реакција, махом оних које… »
Комшић: Нека Мацрон дође у БиХ и увјери се да није темпирана бомба
Ал Јазеера 08.11.2019
Босна и Херцеговина успјешно учествује у борби против тероризма и екстремизма, чему могу свједочити и оцјене партнерских земаља. Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић упознао је у петак Гуиллаумеа… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана