Povezane vesti
"Sramota me je Miljane, žena mi je na ivici nervnog sloma": Siniša Kulić ogorčen na ćerku, izvređao joj i dečka
Blic 08.11.2019
Siniša Kulić, otac učesnice "Zadruga 3" Miljane Kulić, tvrdi da je ogročen na ponašanje svoje ćerke, na njen izbor partnera i da je kako kaže, uplašen za svoju suprugu koja je na ivici nervnog sloma. - Sramota me je Miljane, i mislim da bi mnogo bolje… »
Siniša Kulić ogorčen i osramoćen: Miljana je jedna obična glupača, a Zola slepac čije dugove vraća moja ćerka! Žena mi je zbog…
Kurir 08.11.2019
Siniša Kulić ogorčen je ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić i njenim izbogom partnera. Uplašen je za zdravlje svoje žene Marije i smatra da ona sa ćerkom vodi bezuspešnu borbu. "Sramota me je Miljane, i mislim da bi mnogo bolje prošla sama, ali njoj ne… »
Vesti dana »
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 46 minutajoš 29 povezanih
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto ima samo NIS pumpe, nemaju alternativu za snabdevanje gorivom
Nova ekonomija pre 21 minutajoš 39 povezanih
Koliko košta legalizacija i ko ne mora uopšte da plati! Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete, vrlo je jednostavno! Sve gotovo u nekoliko klikova
Kurir pre 40 minutajoš 107 povezanih
Jedni imaju nosač aviona, F-16 i moćnu mornaricu, drugi stare ruske helikoptere - njihov sukob izaziva haos
B92 pre 1 satjoš 41 povezana