Повезане вести
Марко (22) је погинуо само 10 дана по одласку на рад у Немачку: Млади грађевинац је желео бољи живот па страдао у стравичној…
Курир 09.11.2019
Грађевинац Марко Здравковић (22) из Брестовца код Лесковца и његов шеф (27) погинули су у саобраћајној несрећи која се догодила у среду увече на ауто-путу недалеко од Нирнберга у Немачкој. Трагедија се десила кад се БМВ, којим… »
Лесковчанин Марко (22) погинуо у Немачкој: Отишао пре само 10 дана да ради
Вечерње новости 09.11.2019
Његов шеф (27), који је возио аутомобил страдао је на лицу места. МЛАДИЋ Марко З. (22) из Брестовца код Лесковца погинуо је у среду око 22 сата у саобраћајној несрећи која се догодила у Немачкој. Његов шеф (27) возио је… »
Марко (22) погинуо у судару у Немачкој: Очевидац: Покушао сам да помогнем, руке су ми биле крваве, плакао сам, а нико није стао…
Блиц 08.11.2019
Марко Здравковић (22) из Брестовца код Лесковца погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи у ноћи између среде и четвртка на аутопуту недалеко од Нирнберга у Немачкој. Према првим информацијама, његов шеф (27) управљао је… »
Вести дана »
Јаћимовићу позлило, његов син најавио поново штрајк глађу, Хрка се обраћа у 17х (блог)
Нови магазин пре 59 минутајош 77 повезаних
Дијана Хрка најавила конференцију за новинаре данас у 17х: "Србијо, на тебе је ред"
Н1 Инфо пре 6 сатијош 13 повезаних
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 5 сатијош 25 повезаних