Povezane vesti

Istraga o opozivu otvara se za javnost

Glas Amerike pre 4 dana
KAPITOL HIL — Demokrate u Predstavničkom domu sledeće nedelje pokreću novu fazu istrage o opozivu predsednika Donalda Trampa, rundom javnih svedočenja bivših zvaničnika administracije, koja počinju u sredu. Ti svedoci će pružiti detaljnu sliku… »

Opoziv Trampa: Republikanci traže svedočenje Bajdenovog sina

Mondo pre 3 dana
Republikanci su zatražili da sin bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena i uzbunjivač čija je žalba pokrenula istragu o opozivu američkog predsednika Donalda Trampa budu pozvani da svedoče na javnim raspravama koje počinju sledeće nedelje… »

Bajdenov sin ne može da se krije: Hanter će biti pozvan da javno svedoči o Ukrajini

Kurir pre 3 dana
Republikanci su danas zatražili da sin bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena i uzbunjivač čija je žalba pokrenula istragu o opozivu američkog predsednika Donalda Trampa budu pozvani da svedoče na javnim raspravama koje počinju sledeće nedelje… »

Udar na Trampa dobio novi obrt: Demokrate raspravu o opozivu otvaraju za javnosti (video)

Kurir pre 3 dana
Demokrate u Predstavničkom domu sledeće nedelje pokreću novu fazu istrage o opozivu predsednika Donalda Trampa, rundom javnih svedočenja bivših zvaničnika administracije. Ti svedoci će pružiti detaljnu sliku o Trampovom navodnom pozivu stranoj… »

Objavljeni novi transkripti svedočenja u istrazi o Trampovom opozivu

Politika pre 3 dana
VAŠINGTON – Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove transkripte iskaza američkih zvaničnika koji su iza zatvorenih vrata svedočili u okviru istrage o opozivu predsednika Trampa, koja sledeće nedelje postaje otvorena za javnost… »

Objavljeni novi transkripti svedočenja, Tramp „nije zabrinut“

Vesti online pre 3 dana
Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove transkripte iskaza američkih zvaničnika koji su, iza zatvorenih vrata, svedočili u okviru istrage o opozivu predsednika Trampa, koja sledeće nedelje postaje otvorena za javnost. Istražitelji… »

Američke demokrate objavile nove transkripte svedočenja zvaničnika: Nisam zabrinut ni zbog čega! Uglavnom nisam čuo za te…

Kurir pre 3 dana
Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove transkripte iskaza americkih zvaničnika. Zvaničnici su svedočili iza zatvorenih vrata u okviru istrage o opozivu predsednika Trampa. Istraga sledeće nedelje postaje otvorena za javnost… »

Objavljeni novi transkripti svedočenja,Tramp "nije zabrinut"

Večernje novosti pre 4 dana
Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove transkripte iskaza američkih zvaničnika koji su, iza zatvorenih vrata, svedočili u okviru istrage o opozivu predsednika Trampa. Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove… »

Objavljeni novi transkripti svedočenja o Trampu

Blic pre 4 dana
Demokrate u Predstavničkom domu Kongresa objavile su nove transkripte iskaza americkih zvaničnika koji su, iza zatvorenih vrata, svedočili u okviru istrage o opozivu predsednika Trampa, koja sledeće nedelje postaje otvorena za javnost. Istražitelji… »

Vesti dana »