Povezane vesti
Obradović: Sam vrh države se upleo u trgovinu oružjem i isisava novac iz fabrika
N1 Info 09.11.2019
Uzbunjivač koji je ukazao na nezakonitosti u vojnoj fabrici "Krušik" u Valjevu Aleksandar Obradović izjavio je da se sam vrh vlasti upleo u trgovinu oružjem i isisava novac iz vojnih fabrika koji delom odlazi u privatne džepove, a delom u stranačke… »
Obradović: Vrh vlasti isisava državni novac kroz trgovinu oružjem
Danas 09.11.2019
Uzbunjivač koji je ukazao na nezakonitosti u vojnoj fabrici Krušik u Valjevu za Danas Šta god pipnete i gde god zagrebete u Krušiku trulo je i iza toga stoji sam vrh vlasti koji se upleo u trgovinu oružjem i isisava novac iz vojnih fabrika koji delom… »
Vesti dana »

Rhmz izdao hitno upozorenje! U naredna dva sata jak pljusak sa gradom u ovom delu zemlje
Alo pre 1 satjoš 33 povezane

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 4 satijoš 24 povezane

Dačić: Ako danas mogu da smene Dodika, sutra mogu da ukinu i RS, srpski narod neće ćutati
N1 Info pre 10 minutajoš 18 povezanih