Povezane vesti

Ćetković i Lutkić navodno tražili skidanje natpisa "Mitrovdanske bitke" i grba Republike Srpske

Ćetković i Lutkić navodno tražili skidanje natpisa "Mitrovdanske bitke" i grba Republike Srpske

Telegraf 09.11.2019
Glumac Dejan Lutkić trebalo je da vodi svečanu akademiju, a Vojin Ćetković da nastupi sa srednjoškolcima. Ništa od kumstva, organizatori poručuju: Nikad više neće biti pozvani. Iako je bilo planirano da glumac Vojin Ćetković u Nevesinju na… »
Zašto su glumci napustili mitrovdanski skup u Nevesinju

Zašto su glumci napustili mitrovdanski skup u Nevesinju

Sputnik 09.11.2019
U Nevesinju bura zbog svečane akademije kojom je obeležavan Mitrovdan — Dan opštine i slava boračke organizacije RS. Pred početak programa od nastupa su odustali glumci Dejan Lutkić i Vojin Ćetković, podržavši reditelja Aleksandra Pejakovića… »
"Moj koncept i scenario bili su omaž stradalim borcima": Reditelj objasnio zašto je odustao od režije svečane akademije u…

"Moj koncept i scenario bili su omaž stradalim borcima": Reditelj objasnio zašto je odustao od režije svečane akademije u…

Blic 09.11.2019
Reditelj Aleksandar Pejaković, koji je osmislio svečanu akademiju povodom obeležavanja Mitrovdana u Nevesinju, rekao je da glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić nisu tražili skidanje natpisa Mitrovdanske bitke. Navodeći da glumci pomenute natpise i… »
Ćetković i Lutkić: Nije bilo incidenta, nismo tražili skidanje natpisa, odluka je zbog reditelja

Ćetković i Lutkić: Nije bilo incidenta, nismo tražili skidanje natpisa, odluka je zbog reditelja

Telegraf 09.11.2019
- Prihvatio sam umetnički koncept reditelja Aleksandra Pejakovića, ali kada sam saznao da se reditelj povlači, jer u umetničkom delu programa moraju da budu i nekakvi transparenti, odlučio sam da ga podržim i da ne nastupam - piše Ćetković… »
Reditelj Pejaković posle dešavanja u Nevesinju: Povukao sam se jer nisam mogao da spasim program

Reditelj Pejaković posle dešavanja u Nevesinju: Povukao sam se jer nisam mogao da spasim program

Telegraf 09.11.2019
Aleksandar Pejaković je dodao da su glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić odlučili da ga podrže u toj nameri. Reditelj Aleksandar Pejaković, koji je osmislio memorijalnu akademiju povodom obeležavanja Mitrovdana u Nevesinju, demantovao je pisanje… »

Vesti dana »