Повезане вести
Ћетковић и Луткић наводно тражили скидање натписа "Митровданске битке" и грба Републике Српске
Телеграф 09.11.2019
Глумац Дејан Луткић требало је да води свечану академију, а Војин Ћетковић да наступи са средњошколцима. Ништа од кумства, организатори поручују: Никад више неће бити позвани. Иако је било планирано да глумац Војин Ћетковић у… »
Зашто су глумци напустили митровдански скуп у Невесињу
Спутник 09.11.2019
У Невесињу бура због свечане академије којом је обележаван Митровдан — Дан општине и слава борачке организације РС. Пред почетак програма од наступа су одустали глумци Дејан Луткић и Војин Ћетковић, подржавши редитеља… »
"Мој концепт и сценарио били су омаж страдалим борцима": Редитељ објаснио зашто је одустао од режије свечане академије у…
Блиц 09.11.2019
Редитељ Александар Пејаковић, који је осмислио свечану академију поводом обележавања Митровдана у Невесињу, рекао је да глумци Војин Ћетковић и Дејан Луткић нису тражили скидање натписа Митровданске битке. Наводећи да глумци… »
Редитељ Пејаковић после дешавања у Невесињу: Повукао сам се јер нисам могао да спасим програм
Телеграф 09.11.2019
Александар Пејаковић је додао да су глумци Војин Ћетковић и Дејан Луткић одлучили да га подрже у тој намери. Редитељ Александар Пејаковић, који је осмислио меморијалну академију поводом обележавања Митровдана у Невесињу… »
Ћетковић и Луткић: Није било инцидента, нисмо тражили скидање натписа, одлука је због редитеља
Телеграф 09.11.2019
- Прихватио сам уметнички концепт редитеља Александра Пејаковића, али када сам сазнао да се редитељ повлачи, јер у уметничком делу програма морају да буду и некакви транспаренти, одлучио сам да га подржим и да не наступам -… »
Вести дана »
Трамп поставио услов за састанак са Путином; Украјина очекује 150 шведских авиона "грипен"
РТС пре 41 минутајош 3 повезане
Лоше вести за лажног премијера "Наши посланици неће гласази за нову Куртијеву владу"
Ало пре 27 минутајош 2 повезане
Тешка саобраћајна несрећа на Новом Београду– погинуло троје људи, две особе повређене
РТС пре 12 минутајош 8 повезаних