Povezane vesti
Ćetković i Lutkić navodno tražili skidanje natpisa "Mitrovdanske bitke" i grba Republike Srpske
Telegraf 09.11.2019
Glumac Dejan Lutkić trebalo je da vodi svečanu akademiju, a Vojin Ćetković da nastupi sa srednjoškolcima. Ništa od kumstva, organizatori poručuju: Nikad više neće biti pozvani. Iako je bilo planirano da glumac Vojin Ćetković u Nevesinju na Mitrovdan… »
Zašto su glumci napustili mitrovdanski skup u Nevesinju
Sputnik 09.11.2019
U Nevesinju bura zbog svečane akademije kojom je obeležavan Mitrovdan — Dan opštine i slava boračke organizacije RS. Pred početak programa od nastupa su odustali glumci Dejan Lutkić i Vojin Ćetković, podržavši reditelja Aleksandra Pejakovića iz… »
"Moj koncept i scenario bili su omaž stradalim borcima": Reditelj objasnio zašto je odustao od režije svečane akademije u…
Blic 09.11.2019
Reditelj Aleksandar Pejaković, koji je osmislio svečanu akademiju povodom obeležavanja Mitrovdana u Nevesinju, rekao je da glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić nisu tražili skidanje natpisa Mitrovdanske bitke. Navodeći da glumci pomenute natpise i… »
Reditelj Pejaković posle dešavanja u Nevesinju: Povukao sam se jer nisam mogao da spasim program
Telegraf 09.11.2019
Aleksandar Pejaković je dodao da su glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić odlučili da ga podrže u toj nameri. Reditelj Aleksandar Pejaković, koji je osmislio memorijalnu akademiju povodom obeležavanja Mitrovdana u Nevesinju, demantovao je pisanje… »
Ćetković i Lutkić: Nije bilo incidenta, nismo tražili skidanje natpisa, odluka je zbog reditelja
Telegraf 09.11.2019
- Prihvatio sam umetnički koncept reditelja Aleksandra Pejakovića, ali kada sam saznao da se reditelj povlači, jer u umetničkom delu programa moraju da budu i nekakvi transparenti, odlučio sam da ga podržim i da ne nastupam - piše Ćetković. Glumci Dejan… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Beta pre 26 minutajoš 30 povezanih
Janaf produžena licenca OFAC za nastavak saradnje sa NIS
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 58 povezanih
Ledene lopte se sručile na ovaj deo Srbije: Jako nevreme donelo neprilike poljoprivrednicima
Mondo pre 25 minutajoš 38 povezanih
Francuzi melju, Meksikanci imaju neosvojivu tvrđavu, a Norveška Halanda
BBC News pre 26 minutajoš 57 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Novi rastanak posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, posle poraza odmah napustio reprezentaciju
Nova pre 20 minutajoš 21 povezana