Povezane vesti
"Počeo je da se guši, mislila sam da glumi...": Petrućijeva žena o poslednjim sekundama našeg glumca
Telegraf 09.11.2019
- Videla sam da ne glumi i da postaje ljubičast, samo je odjednom prestao da diše - rekla je Nada. Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas, 9. novembra, u 65. godini. Njegova supruga Nada bila je uz njega u poslednjim trenutcima, a kako… »
“Bio bi cirkus da su mi nešto napravili”: Petrući prvi napustio “Velikog brata”, a anegdote se i dalje prepričavaju
Večernje novosti 09.11.2019
„Osvojio sam prvo mesto u izbacivanju, ali bio bih zadovoljan i bronzom“, rekao je pokojni glumac i imitator o svom učešću u rijalitiju. KOMIČAR, glumac i imitator Branislav Petrušević Petrući umro je danas u svom stanu u 65-oj godini, a… »
Branislav Petrušević Petrući biografija: Nije upao na glumu, otac ga upisao na najteži smer, a sa sinovima i ženom je…
Blic 09.11.2019
Glumac Branislav Petrušević Petrući umro je danas u svom stanu u 65-oj godini. Poslednje trenutke svog života proveo je sa suprugom Nadom, sa kojom je tri decenije bio u braku. Nada je pokušavala da ga reanimira, te mislila da se u trenutku šali da… »
"Jeo sam krijući i bitisao kao leptir": Petrući je bio u "Velikom bratu", a ove njegove izjave i anegdote se prepričavaju
Blic 09.11.2019
Komičar, glumac i imitator Branislav Petrušević Petrući umro je danas u svom stanu u 65-oj godini, a anegdote koje je preneo publici nakon učešća u "Velikom bratu" i danas se prepričavaju. Naime, Petrući je iz kuće „Velikog brata” izašao… »
Voleo je nadu preko 30 godina: Ljubavna priča: Petrući i njegova žena imali su veoma neobičnu naviku u braku
Blic 09.11.2019
Komičar, glumac i imitator Branislav Petrušević Petrući preminuo je u danas u svom domu u 65-oj godini. Sa suprugom Nadom proveo je preko 30 godina u braku, te su jedan drugom bili najveća podrška u brojnim lepim, ali i onim ne tako srećnim… »
Petrući je umro svojoj ženi na rukama! Supruga Nada neutešna: Pokušavala sam da ga reanimiram, preminuo je za 10 sekundi!
Kurir 09.11.2019
Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas 64. godini u svom domu. Supruga Nada neutešno i kroz suze kaže da je poslednje minute Petrućijevog života provela u nadi da će uspeti da mu spase život. "Njemu je juče pozlilo. Bio je na… »
Kako je Petrući dobio nadimak: Želeo je da ode u Ameriku, a onda su se sa njim našalili. Jedna rečenica pratila ga je ceo…
Blic 09.11.2019
Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas u svom stanu u 65-oj godini. Njegova supruga Nada pokušala je da ga reanimira, ali bezuspešno. Njenu ispovest i šta se tačno događalo u domu oko 14 časova, čitajte na linku. Glumac je karijeru… »
Preminuo glumac Branislav Petrušević Petrući
Prva 09.11.2019
Napustio nas je poznati glumac Branislav Petrušević Petrući. Petrući je preminuo danas oko 14 časova nakon što mu je u toku noći pozlilo u centru Beograda. Uprkos tome što je sinoć na lice mesta došla Hitna pomoć, glumac Branislav Petrušević… »
"Probala sam da ga reanimiram, umro je za 10 sekundi": Ispovest Petrućijeve žene kojoj je glumac umro na rukama: "Mislila sam…
Blic 09.11.2019
Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas u 65-oj godini u svom domu. Supruga Nada neutešno i kroz suze kaže da je poslednje minute Petrućijevog života provela u nadi da će uspeti da mu spase život. U ispovesti za “Blic” u… »
Legendarnim imitacijama je publiku dovodio do suza: Petrućija ćemo pamtiti po ovim ulogama
Telegraf 09.11.2019
Slavni srpski komičar i glumac preminuo je u 65-oj godini života. Poznati srpski glumac i komičar Marko Petrušević Petrući preminuo je danas, 9. novembra. Tokom života imao je bogatu karijeru, koji je započeo na radiju, u radijskom programu… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu ukinuo pritvor demonstrantima uhapšenim nakon protesta ispred Gradske kuće
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih
Najtužniji prizor iz Leskovca: Slika ubijenog Andrije (17) zalepljena ispred škole, tu mu pale sveće
Telegraf pre 4 satijoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 2 satajoš 23 povezane
Izrael gađao liban uprkos primirju: Tvrde da je prekršeno ograničenje kretanja
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane