Povezane vesti
"Beba će se roditi mrtva": Jezive pretnje mami preminule Nađe (2), nakon vesti da je trudna
Telegraf 09.11.2019
- Zaklaću vas breeee. Umrite - piše u jednom od pretećih i uvredljivih komentara ispod Draganine objave o radosnim vestima. Majka male Nađe, preminule od morbila, Dragana Petrović, objavila je radosne vesti na svom Fejsbuku, napisavši da je "Prvi put u… »
Prvi put u zadnje dve godine sam srećna: Mama male Nađe, preminule od morbila, objavila radosnu vest
Telegraf 09.11.2019
Dragana Petrović objavila da je u četvrtoj nedelji trudnoće. Dragana Petrović iz Kragujevca, majka male Nađe (2), devojčice koja je pre godinu i po dana preminula od morbila podelila je na svom Fejsbuk nalogu radosnu vest da se nalazi u drugom stanju uz… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 5 minutajoš 39 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 40 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 57 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih