Povezane vesti
Prvo mesto je nadohvat ruke i Rafi i meni: Novak analizirao šanse za osvajanje Završnog mastersa
Telegraf 09.11.2019
Svakako da je Rafa u boljoj poziciji, ali posle trijumfa na Mastersu u Parizu dao sam sebi veliku šansu. U dobroj sam poziciji - smatra Đoković. Najbolji srpski teniser Novak Đoković u nedelju od 15 sati duelom sa Beretinijem započinje borbu za… »
Može biti samo jedan: Nadal ima bolju poziciju, ali ja gledam samo sebe
Telegraf 09.11.2019
Srpski teniser Novak Đoković sprema se za poslednji cilj ove sezone, a to je - biti ponovo prvi na svetu. Novak Đoković i Rafael Nadal spremaju se za završnu borbu godine. U teniskoj epizodi "Može biti samo jedan" Masters u Londonu odlučiće koji… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 14 minutajoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 197 povezanih

Srbija osvojila Kup šampiona: Neviđena drama u finalu, a Milivojević je junak reprezentacije
Mondo pre 14 minutajoš 22 povezane