Повезане вести

Најслађе питање које је Новак могао да добије са трибина (ФОТО) Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао

Најслађе питање које је Новак могао да добије са трибина (ФОТО) Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао

Вести онлине 10.11.2019
Успешан старт српског тенисера на Зваршном мастерсу у Лондону. Новаку Ђоковићу било је потребно 63 минута да упише прву победу на Завршном мастерсу сезоне и то против Италијана Матеа Беретинија. Наравно, пуне трибине О2 арене… »
Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)

Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)

Вести онлине 10.11.2019
Успешно је стартовао српски тенисер на Завршном мастерсу у сезони. Новак Ђоковић савладао је Италијана Матеа Беретинија 2:0 И тако уписао прву победу у Лондону. Беспрекорна игра светског броја два говори да се налази у изврсној… »
Лондон: Ђоковић лако до прве победе

Лондон: Ђоковић лако до прве победе

Хот спорт 10.11.2019
Наш најбољи спортиста Новак Ђоковић победом је започео последњи мастерс ове сезоне и борбу за повратак на прво место АТП листе. Најслабији ривал у ‘Б’ групи је пао. Новак Ђоковић је за сат времена победио Матеа Беретинија 6:2 и… »
Новак рутински до победе, Италијану препустио само три гема

Новак рутински до победе, Италијану препустио само три гема

Вести онлине 10.11.2019
Новак Ђоковић победио је на старту Завршног мастерса у Лондону Италијана Матеа Беретинија 2:0 (6:2, 6:1). 6:1 – Новак осваја и други сет, рутински победио Италијана 5:1 – БРЕЈК! Узвраћа и Новак и сад сервира за освајање меча 4:1… »
Роџер стартовао поразом: Тим бољи у два сета

Роџер стартовао поразом: Тим бољи у два сета

Н1 Инфо 10.11.2019
Аустријски тенисер Доминик Тим победио је Роџера Федерера на старту Завршног мастерса у Лондону са 2:0 у сетовима. Тренутно пети играч сета срушио је легендарног Швајцарца, који заузима трећу позицију, са 7:5, 7:5 за и нанео му… »
Новак Ђоковић за само сат времена победио Беретинија на АТП финалу у Лондону

Новак Ђоковић за само сат времена победио Беретинија на АТП финалу у Лондону

Данас 10.11.2019
Први корак ка броју један Лепо је вратити се у Лондон после Вимблдона, годинама сам играо добро у овој арени – рекао је Ђоковић. Новак Ђоковић је доминантно стартовао на финалном турниру АТП серије, за нешто више од сат времена… »
Ђоковић снажно ка броју један: Укратко, одиграо сам добро

Ђоковић снажно ка броју један: Укратко, одиграо сам добро

Вечерње новости 10.11.2019
Српски ас је супериорно кренуо по шести пехар АТП финала и шести трофеј најбољег у години. На старту завршног турнира савладан Матео Беретини 6:2, 6:1. НОВАК Ђоковић је супериорно кренуо по шести пехар АТП финала и шести трофеј… »
Ђоковић отвара спектакл у Лондону

Ђоковић отвара спектакл у Лондону

Политика 10.11.2019
У првом колу групне фазе петоструки шампион игра са досад непознатим ривалом Матеом Беретинијем (15 ч) под будним оком свих ривала, а посебно Федерера и Надала. Златни јубилеј завршног годишњег АТП турнира имаће достојно… »
„Није било лако” Ђоковић после прве победе у Лондону: Играо сам солидно, знао сам шта ће бити!

„Није било лако” Ђоковић после прве победе у Лондону: Играо сам солидно, знао сам шта ће бити!

Спортал блиц 10.11.2019
је започео пут на завршном Мастерсу у Лондону. Он је са 6:2, 6:1 у О2 Арени победио Италијана . У другом мечу првог кола у групи Бјорн Борг играће Роџер Федерер и Доминик Тим. Ноле је после меча дао кратку изјаву на терену: -… »
Ђоковић лако до победе на почетку завршног мастерс турнира у Лондону

Ђоковић лако до победе на почетку завршног мастерс турнира у Лондону

Нови магазин 10.11.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је данас Матеа Беретинија на почетку завршног мастерс турнира у Лондону. Ђоковић је лако победио осмог тенисера света са 2:0 у сетовима (6:2, 6:1), после сат и четири минута игре. Други меч у… »
Новак декласирао Беретинија и победом кренуо ка првом месту

Новак декласирао Беретинија и победом кренуо ка првом месту

Мондо 10.11.2019
Најбољи српски тенисер је лако, у два сета, изашао на крај са Италијаном Беретинијем. На отварању Завршног мастерса тријумфовао је резултатом 6:2, 6:1. Најбољи српски тенисер је лако, у два сета, изашао на крај са Италијаном… »
Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)

Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)

Вести онлине 10.11.2019
Новак је одлично започео одбрану титуле на Завршном мастерсу у Лондону. Српски тенисер савладао је Италијана Матеа Беретинија 2:0, а после меча имао је само лепе речи на рачун самог турнира. – Лепо је вратити се овде, Сјајно сам… »
Лондон: Ђоковић савладао Беретинија

Лондон: Ђоковић савладао Беретинија

Дневник 10.11.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић је остварио победу на старту завршног мастерса у Лондону и са 2:0 (6:2, 6:1) у сетовима савладао је италијанског тенисера Матеа Беретинија. За нешто више од сат времена Новак је одиграо скоро савршен… »
Силни Новак почистио Беретинија, све је стало у сат времена!

Силни Новак почистио Беретинија, све је стало у сат времена!

Спортске.нет 10.11.2019
Сјајан почетак Новака Ђоковића. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић остварио је прву победу на финалном турниру у Лондону где је био бољи од осмог тенисера света Италијана Матеа Беретинија са 2:0 у сетовима (6:2, 6:1). Новак… »
Ђоковић Беретинију препустио само три гема

Ђоковић Беретинију препустио само три гема

Н1 Инфо 10.11.2019
Новак Ђоковић рутински је дошао до прве победе на завршном Мастерсу и савладао Матеу Бератинија у два брза сета. Новак Ђоковић лако је, у првом мечу на завршном Мастерсу, изашао на крај са Матеом Беретинија и славио је у два сета… »
Немилосрдни Новак! Ђоковић испрашио Италијана! Беретини неће по добром памтити деби на завршном Мастерсу

Немилосрдни Новак! Ђоковић испрашио Италијана! Беретини неће по добром памтити деби на завршном Мастерсу

Спортал блиц 10.11.2019
Фуриозна игра Новака Ђоковића на отварању завршног Мастерса у Лондону и победа од 6:2, 6:1 против Матеа Беретинија. Потврдио је српски ас оно што је коментарисао у данима пред почетак турнира у Лондону и дословце самлео… »
И АТП зна да је могуће! Новак Ђоковић већ на терену, изгледа сјајно и добио је овакав ветар у леђа /видео/

И АТП зна да је могуће! Новак Ђоковић већ на терену, изгледа сјајно и добио је овакав ветар у леђа /видео/

Спортал блиц 10.11.2019
Српски тенисер у недељу игра први меч на Завршном мастерсу у Лондону, ривал је Матео Беретини а српски ас је већ на терену. Новак се припрема за дуел са талентованим Италијаном, а АТП тур је на званичном Твитер налогу објавио… »
Последња борба за прво место: Новак у недељу "отвара" Мастерс у Лондону

Последња борба за прво место: Новак у недељу "отвара" Мастерс у Лондону

Мондо 10.11.2019
Завршни турнир у Великој Британији почиње у 15 часова. Новак је спреман за први изазов. Завршни турнир у Великој Британији почиње у 15 часова. Новак је спреман за први изазов. Тениска сезона 2019. могла би да се заврши ватрено… »
Спремите се, полећемо! Новак Ђоковић почиње нову борбу за трон, пренос ће моћи да гледају само...

Спремите се, полећемо! Новак Ђоковић почиње нову борбу за трон, пренос ће моћи да гледају само...

Спортал блиц 10.11.2019
У недељу Новак Ђоковић почиње такмичење на Завршном мастерсу у Лондону, а први ривал је Матео Беретини. Меч српског и италијанског тенисера почиње у недељу од 15 часова, а директан пренос обезбедио је Спорт клуб 1. Још једна… »
Новак јури прво место: Ђоковић на завршном турниру прво против Беретинија

Новак јури прво место: Ђоковић на завршном турниру прво против Беретинија

Вечерње новости 10.11.2019
Јасно је да не зависи све од мене, већ и од резултата које на турниру буде остварио Рафа - поручио је српски тенисер. БИТКА за најбољег тенисера света у 2019. године почиње данас у Лондону, где стартује завршни АТП турнир… »

Вести дана »