Povezane vesti
Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)
Vesti online 10.11.2019
Uspešno je startovao srpski teniser na Završnom mastersu u sezoni. Novak Đoković savladao je Italijana Matea Beretinija 2:0 I tako upisao prvu pobedu u Londonu. Besprekorna igra svetskog broja dva govori da se nalazi u izvrsnoj formi i da će se… »
Najslađe pitanje koje je Novak mogao da dobije sa tribina (FOTO) Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao
Vesti online 10.11.2019
Uspešan start srpskog tenisera na Zvaršnom mastersu u Londonu. Novaku Đokoviću bilo je potrebno 63 minuta da upiše prvu pobedu na Završnom mastersu sezone i to protiv Italijana Matea Beretinija. Naravno, pune tribine O2 arene govore da publika želi… »
London: Đoković lako do prve pobede
Hot sport 10.11.2019
Naš najbolji sportista Novak Đoković pobedom je započeo poslednji masters ove sezone i borbu za povratak na prvo mesto ATP liste. Najslabiji rival u ‘B’ grupi je pao. Novak Đoković je za sat vremena pobedio Matea Beretinija 6:2 i 6:1. Dobro se… »
Novak rutinski do pobede, Italijanu prepustio samo tri gema
Vesti online 10.11.2019
Novak Đoković pobedio je na startu Završnog mastersa u Londonu Italijana Matea Beretinija 2:0 (6:2, 6:1). 6:1 – Novak osvaja i drugi set, rutinski pobedio Italijana 5:1 – BREJK! Uzvraća i Novak i sad servira za osvajanje meča 4:1 – BREJK… »
Rodžer startovao porazom: Tim bolji u dva seta
N1 Info 10.11.2019
Austrijski teniser Dominik Tim pobedio je Rodžera Federera na startu Završnog mastersa u Londonu sa 2:0 u setovima. Trenutno peti igrač seta srušio je legendarnog Švajcarca, koji zauzima treću poziciju, sa 7:5, 7:5 za i naneo mu treći uzastopni… »
Novak Đoković za samo sat vremena pobedio Beretinija na ATP finalu u Londonu
Danas 10.11.2019
Prvi korak ka broju jedan Lepo je vratiti se u London posle Vimbldona, godinama sam igrao dobro u ovoj areni – rekao je Đoković. Novak Đoković je dominantno startovao na finalnom turniru ATP serije, za nešto više od sat vremena sa 6:2, 6:1… »
Đoković otvara spektakl u Londonu
Politika 10.11.2019
U prvom kolu grupne faze petostruki šampion igra sa dosad nepoznatim rivalom Mateom Beretinijem (15 č) pod budnim okom svih rivala, a posebno Federera i Nadala. Zlatni jubilej završnog godišnjeg ATP turnira imaće dostojno otvaranje. Danas u 15… »
Đoković snažno ka broju jedan: Ukratko, odigrao sam dobro
Večernje novosti 10.11.2019
Srpski as je superiorno krenuo po šesti pehar ATP finala i šesti trofej najboljeg u godini. Na startu završnog turnira savladan Mateo Beretini 6:2, 6:1. NOVAK Đoković je superiorno krenuo po šesti pehar ATP finala i šesti trofej najboljeg u godini… »
„Nije bilo lako” Đoković posle prve pobede u Londonu: Igrao sam solidno, znao sam šta će biti!
Sportal blic 10.11.2019
je započeo put na završnom Mastersu u Londonu. On je sa 6:2, 6:1 u O2 Areni pobedio Italijana . U drugom meču prvog kola u grupi Bjorn Borg igraće Rodžer Federer i Dominik Tim. Nole je posle meča dao kratku izjavu na terenu: - Nije bilo lako igrati… »
Novak deklasirao Beretinija i pobedom krenuo ka prvom mestu
Mondo 10.11.2019
Najbolji srpski teniser je lako, u dva seta, izašao na kraj sa Italijanom Beretinijem. Na otvaranju Završnog mastersa trijumfovao je rezultatom 6:2, 6:1. Najbolji srpski teniser je lako, u dva seta, izašao na kraj sa Italijanom Beretinijem. Na… »
Đoković lako do pobede na početku završnog masters turnira u Londonu
Novi magazin 10.11.2019
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je danas Matea Beretinija na početku završnog masters turnira u Londonu. Đoković je lako pobedio osmog tenisera sveta sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1), posle sat i četiri minuta igre. Drugi meč u Grupi B igraće se… »
Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)
Vesti online 10.11.2019
Novak je odlično započeo odbranu titule na Završnom mastersu u Londonu. Srpski teniser savladao je Italijana Matea Beretinija 2:0, a posle meča imao je samo lepe reči na račun samog turnira. – Lepo je vratiti se ovde, Sjajno sam igrao, odlično… »
Silni Novak počistio Beretinija, sve je stalo u sat vremena!
Sportske.net 10.11.2019
Sjajan početak Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostvario je prvu pobedu na finalnom turniru u Londonu gde je bio bolji od osmog tenisera sveta Italijana Matea Beretinija sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1). Novak je u meč ušao… »
London: Đoković savladao Beretinija
Dnevnik 10.11.2019
Srpski teniser Novak Đoković je ostvario pobedu na startu završnog mastersa u Londonu i sa 2:0 (6:2, 6:1) u setovima savladao je italijanskog tenisera Matea Beretinija. Za nešto više od sat vremena Novak je odigrao skoro savršen meč i pokazao još… »
Nemilosrdni Novak! Đoković isprašio Italijana! Beretini neće po dobrom pamtiti debi na završnom Mastersu
Sportal blic 10.11.2019
Furiozna igra Novaka Đokovića na otvaranju završnog Mastersa u Londonu i pobeda od 6:2, 6:1 protiv Matea Beretinija. Potvrdio je srpski as ono što je komentarisao u danima pred početak turnira u Londonu i doslovce samleo Italijana koji neće po… »
Đoković Beretiniju prepustio samo tri gema
N1 Info 10.11.2019
Novak Đoković rutinski je došao do prve pobede na završnom Mastersu i savladao Mateu Beratinija u dva brza seta. Novak Đoković lako je, u prvom meču na završnom Mastersu, izašao na kraj sa Mateom Beretinija i slavio je u dva seta 6:2, 6:1. Mnogo… »
I ATP zna da je moguće! Novak Đoković već na terenu, izgleda sjajno i dobio je ovakav vetar u leđa /video/
Sportal blic 10.11.2019
Srpski teniser u nedelju igra prvi meč na Završnom mastersu u Londonu, rival je Mateo Beretini a srpski as je već na terenu. Novak se priprema za duel sa talentovanim Italijanom, a ATP tur je na zvaničnom Tviter nalogu objavio video snimak Đokovića… »
Poslednja borba za prvo mesto: Novak u nedelju "otvara" Masters u Londonu
Mondo 10.11.2019
Završni turnir u Velikoj Britaniji počinje u 15 časova. Novak je spreman za prvi izazov. Završni turnir u Velikoj Britaniji počinje u 15 časova. Novak je spreman za prvi izazov. Teniska sezona 2019. mogla bi da se završi vatreno - direktnom borbom… »
Spremite se, polećemo! Novak Đoković počinje novu borbu za tron, prenos će moći da gledaju samo...
Sportal blic 10.11.2019
U nedelju Novak Đoković počinje takmičenje na Završnom mastersu u Londonu, a prvi rival je Mateo Beretini. Meč srpskog i italijanskog tenisera počinje u nedelju od 15 časova, a direktan prenos obezbedio je Sport klub 1. Još jedna godina u nizu… »
Novak juri prvo mesto: Đoković na završnom turniru prvo protiv Beretinija
Večernje novosti 10.11.2019
Jasno je da ne zavisi sve od mene, već i od rezultata koje na turniru bude ostvario Rafa - poručio je srpski teniser. BITKA za najboljeg tenisera sveta u 2019. godine počinje danas u Londonu, gde startuje završni ATP turnir. Novak Đoković, koji… »
Vesti dana »
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
N1 Info pre 16 minutajoš 2 povezane
Bogdan nastavio najduži niz lige, pa izgubio: Aba centri dominirali pod NBA obručima!
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih