Повезане вести
Најслађе питање које је Новак могао да добије са трибина (ФОТО) Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао
Вести онлине 10.11.2019
Успешан старт српског тенисера на Зваршном мастерсу у Лондону. Новаку Ђоковићу било је потребно 63 минута да упише прву победу на Завршном мастерсу сезоне и то против Италијана Матеа Беретинија. Наравно, пуне трибине О2 арене… »
Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)
Вести онлине 10.11.2019
Успешно је стартовао српски тенисер на Завршном мастерсу у сезони. Новак Ђоковић савладао је Италијана Матеа Беретинија 2:0 И тако уписао прву победу у Лондону. Беспрекорна игра светског броја два говори да се налази у изврсној… »
Лондон: Ђоковић лако до прве победе
Хот спорт 10.11.2019
Наш најбољи спортиста Новак Ђоковић победом је започео последњи мастерс ове сезоне и борбу за повратак на прво место АТП листе. Најслабији ривал у ‘Б’ групи је пао. Новак Ђоковић је за сат времена победио Матеа Беретинија 6:2 и… »
Новак рутински до победе, Италијану препустио само три гема
Вести онлине 10.11.2019
Новак Ђоковић победио је на старту Завршног мастерса у Лондону Италијана Матеа Беретинија 2:0 (6:2, 6:1). 6:1 – Новак осваја и други сет, рутински победио Италијана 5:1 – БРЕЈК! Узвраћа и Новак и сад сервира за освајање меча 4:1… »
Роџер стартовао поразом: Тим бољи у два сета
Н1 Инфо 10.11.2019
Аустријски тенисер Доминик Тим победио је Роџера Федерера на старту Завршног мастерса у Лондону са 2:0 у сетовима. Тренутно пети играч сета срушио је легендарног Швајцарца, који заузима трећу позицију, са 7:5, 7:5 за и нанео му… »
Новак Ђоковић за само сат времена победио Беретинија на АТП финалу у Лондону
Данас 10.11.2019
Први корак ка броју један Лепо је вратити се у Лондон после Вимблдона, годинама сам играо добро у овој арени – рекао је Ђоковић. Новак Ђоковић је доминантно стартовао на финалном турниру АТП серије, за нешто више од сат времена… »
Ђоковић снажно ка броју један: Укратко, одиграо сам добро
Вечерње новости 10.11.2019
Српски ас је супериорно кренуо по шести пехар АТП финала и шести трофеј најбољег у години. На старту завршног турнира савладан Матео Беретини 6:2, 6:1. НОВАК Ђоковић је супериорно кренуо по шести пехар АТП финала и шести трофеј… »
Ђоковић отвара спектакл у Лондону
Политика 10.11.2019
У првом колу групне фазе петоструки шампион игра са досад непознатим ривалом Матеом Беретинијем (15 ч) под будним оком свих ривала, а посебно Федерера и Надала. Златни јубилеј завршног годишњег АТП турнира имаће достојно… »
„Није било лако” Ђоковић после прве победе у Лондону: Играо сам солидно, знао сам шта ће бити!
Спортал блиц 10.11.2019
је започео пут на завршном Мастерсу у Лондону. Он је са 6:2, 6:1 у О2 Арени победио Италијана . У другом мечу првог кола у групи Бјорн Борг играће Роџер Федерер и Доминик Тим. Ноле је после меча дао кратку изјаву на терену: -… »
Ђоковић лако до победе на почетку завршног мастерс турнира у Лондону
Нови магазин 10.11.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је данас Матеа Беретинија на почетку завршног мастерс турнира у Лондону. Ђоковић је лако победио осмог тенисера света са 2:0 у сетовима (6:2, 6:1), после сат и четири минута игре. Други меч у… »
Новак декласирао Беретинија и победом кренуо ка првом месту
Мондо 10.11.2019
Најбољи српски тенисер је лако, у два сета, изашао на крај са Италијаном Беретинијем. На отварању Завршног мастерса тријумфовао је резултатом 6:2, 6:1. Најбољи српски тенисер је лако, у два сета, изашао на крај са Италијаном… »
Ђоковић: Одговара ми терен, па толико сам га пута освајао Пљуште похвале за Новакову одличну игру (ТВИТОВИ)
Вести онлине 10.11.2019
Новак је одлично започео одбрану титуле на Завршном мастерсу у Лондону. Српски тенисер савладао је Италијана Матеа Беретинија 2:0, а после меча имао је само лепе речи на рачун самог турнира. – Лепо је вратити се овде, Сјајно сам… »
Лондон: Ђоковић савладао Беретинија
Дневник 10.11.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић је остварио победу на старту завршног мастерса у Лондону и са 2:0 (6:2, 6:1) у сетовима савладао је италијанског тенисера Матеа Беретинија. За нешто више од сат времена Новак је одиграо скоро савршен… »
Силни Новак почистио Беретинија, све је стало у сат времена!
Спортске.нет 10.11.2019
Сјајан почетак Новака Ђоковића. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић остварио је прву победу на финалном турниру у Лондону где је био бољи од осмог тенисера света Италијана Матеа Беретинија са 2:0 у сетовима (6:2, 6:1). Новак… »
Ђоковић Беретинију препустио само три гема
Н1 Инфо 10.11.2019
Новак Ђоковић рутински је дошао до прве победе на завршном Мастерсу и савладао Матеу Бератинија у два брза сета. Новак Ђоковић лако је, у првом мечу на завршном Мастерсу, изашао на крај са Матеом Беретинија и славио је у два сета… »
Немилосрдни Новак! Ђоковић испрашио Италијана! Беретини неће по добром памтити деби на завршном Мастерсу
Спортал блиц 10.11.2019
Фуриозна игра Новака Ђоковића на отварању завршног Мастерса у Лондону и победа од 6:2, 6:1 против Матеа Беретинија. Потврдио је српски ас оно што је коментарисао у данима пред почетак турнира у Лондону и дословце самлео… »
И АТП зна да је могуће! Новак Ђоковић већ на терену, изгледа сјајно и добио је овакав ветар у леђа /видео/
Спортал блиц 10.11.2019
Српски тенисер у недељу игра први меч на Завршном мастерсу у Лондону, ривал је Матео Беретини а српски ас је већ на терену. Новак се припрема за дуел са талентованим Италијаном, а АТП тур је на званичном Твитер налогу објавио… »
Последња борба за прво место: Новак у недељу "отвара" Мастерс у Лондону
Мондо 10.11.2019
Завршни турнир у Великој Британији почиње у 15 часова. Новак је спреман за први изазов. Завршни турнир у Великој Британији почиње у 15 часова. Новак је спреман за први изазов. Тениска сезона 2019. могла би да се заврши ватрено… »
Спремите се, полећемо! Новак Ђоковић почиње нову борбу за трон, пренос ће моћи да гледају само...
Спортал блиц 10.11.2019
У недељу Новак Ђоковић почиње такмичење на Завршном мастерсу у Лондону, а први ривал је Матео Беретини. Меч српског и италијанског тенисера почиње у недељу од 15 часова, а директан пренос обезбедио је Спорт клуб 1. Још једна… »
Новак јури прво место: Ђоковић на завршном турниру прво против Беретинија
Вечерње новости 10.11.2019
Јасно је да не зависи све од мене, већ и од резултата које на турниру буде остварио Рафа - поручио је српски тенисер. БИТКА за најбољег тенисера света у 2019. године почиње данас у Лондону, где стартује завршни АТП турнир… »
Вести дана »
Ускоро потписивање краткорочног уговора са Русијом: Огласио се Вучић о снабдевању гасом
Нова пре 14 минутајош 33 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 45 минутајош 32 повезане
Гробари и ову ствар извиждали у Арени пред Бајерн: Ово стварно нико није очекивао, али није први пут
Телеграф пре 4 минутајош 46 повезаних