Povezane vesti

Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)

Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)

Vesti online 10.11.2019
Uspešno je startovao srpski teniser na Završnom mastersu u sezoni. Novak Đoković savladao je Italijana Matea Beretinija 2:0 I tako upisao prvu pobedu u Londonu. Besprekorna igra svetskog broja dva govori da se nalazi u izvrsnoj formi i da će se… »
Najslađe pitanje koje je Novak mogao da dobije sa tribina (FOTO) Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao

Najslađe pitanje koje je Novak mogao da dobije sa tribina (FOTO) Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao

Vesti online 10.11.2019
Uspešan start srpskog tenisera na Zvaršnom mastersu u Londonu. Novaku Đokoviću bilo je potrebno 63 minuta da upiše prvu pobedu na Završnom mastersu sezone i to protiv Italijana Matea Beretinija. Naravno, pune tribine O2 arene govore da publika želi… »
London: Đoković lako do prve pobede

London: Đoković lako do prve pobede

Hot sport 10.11.2019
Naš najbolji sportista Novak Đoković pobedom je započeo poslednji masters ove sezone i borbu za povratak na prvo mesto ATP liste. Najslabiji rival u ‘B’ grupi je pao. Novak Đoković je za sat vremena pobedio Matea Beretinija 6:2 i 6:1. Dobro se… »
Novak rutinski do pobede, Italijanu prepustio samo tri gema

Novak rutinski do pobede, Italijanu prepustio samo tri gema

Vesti online 10.11.2019
Novak Đoković pobedio je na startu Završnog mastersa u Londonu Italijana Matea Beretinija 2:0 (6:2, 6:1). 6:1 – Novak osvaja i drugi set, rutinski pobedio Italijana 5:1 – BREJK! Uzvraća i Novak i sad servira za osvajanje meča 4:1 – BREJK… »
Rodžer startovao porazom: Tim bolji u dva seta

Rodžer startovao porazom: Tim bolji u dva seta

N1 Info 10.11.2019
Austrijski teniser Dominik Tim pobedio je Rodžera Federera na startu Završnog mastersa u Londonu sa 2:0 u setovima. Trenutno peti igrač seta srušio je legendarnog Švajcarca, koji zauzima treću poziciju, sa 7:5, 7:5 za i naneo mu treći uzastopni… »
Novak Đoković za samo sat vremena pobedio Beretinija na ATP finalu u Londonu

Novak Đoković za samo sat vremena pobedio Beretinija na ATP finalu u Londonu

Danas 10.11.2019
Prvi korak ka broju jedan Lepo je vratiti se u London posle Vimbldona, godinama sam igrao dobro u ovoj areni – rekao je Đoković. Novak Đoković je dominantno startovao na finalnom turniru ATP serije, za nešto više od sat vremena sa 6:2, 6:1… »
Đoković otvara spektakl u Londonu

Đoković otvara spektakl u Londonu

Politika 10.11.2019
U prvom kolu grupne faze petostruki šampion igra sa dosad nepoznatim rivalom Mateom Beretinijem (15 č) pod budnim okom svih rivala, a posebno Federera i Nadala. Zlatni jubilej završnog godišnjeg ATP turnira imaće dostojno otvaranje. Danas u 15… »
Đoković snažno ka broju jedan: Ukratko, odigrao sam dobro

Đoković snažno ka broju jedan: Ukratko, odigrao sam dobro

Večernje novosti 10.11.2019
Srpski as je superiorno krenuo po šesti pehar ATP finala i šesti trofej najboljeg u godini. Na startu završnog turnira savladan Mateo Beretini 6:2, 6:1. NOVAK Đoković je superiorno krenuo po šesti pehar ATP finala i šesti trofej najboljeg u godini… »
„Nije bilo lako” Đoković posle prve pobede u Londonu: Igrao sam solidno, znao sam šta će biti!

„Nije bilo lako” Đoković posle prve pobede u Londonu: Igrao sam solidno, znao sam šta će biti!

Sportal blic 10.11.2019
je započeo put na završnom Mastersu u Londonu. On je sa 6:2, 6:1 u O2 Areni pobedio Italijana . U drugom meču prvog kola u grupi Bjorn Borg igraće Rodžer Federer i Dominik Tim. Nole je posle meča dao kratku izjavu na terenu: - Nije bilo lako igrati… »
Novak deklasirao Beretinija i pobedom krenuo ka prvom mestu

Novak deklasirao Beretinija i pobedom krenuo ka prvom mestu

Mondo 10.11.2019
Najbolji srpski teniser je lako, u dva seta, izašao na kraj sa Italijanom Beretinijem. Na otvaranju Završnog mastersa trijumfovao je rezultatom 6:2, 6:1. Najbolji srpski teniser je lako, u dva seta, izašao na kraj sa Italijanom Beretinijem. Na… »
Đoković lako do pobede na početku završnog masters turnira u Londonu

Đoković lako do pobede na početku završnog masters turnira u Londonu

Novi magazin 10.11.2019
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je danas Matea Beretinija na početku završnog masters turnira u Londonu. Đoković je lako pobedio osmog tenisera sveta sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1), posle sat i četiri minuta igre. Drugi meč u Grupi B igraće se… »
Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)

Đoković: Odgovara mi teren, pa toliko sam ga puta osvajao Pljušte pohvale za Novakovu odličnu igru (TVITOVI)

Vesti online 10.11.2019
Novak je odlično započeo odbranu titule na Završnom mastersu u Londonu. Srpski teniser savladao je Italijana Matea Beretinija 2:0, a posle meča imao je samo lepe reči na račun samog turnira. – Lepo je vratiti se ovde, Sjajno sam igrao, odlično… »
Silni Novak počistio Beretinija, sve je stalo u sat vremena!

Silni Novak počistio Beretinija, sve je stalo u sat vremena!

Sportske.net 10.11.2019
Sjajan početak Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostvario je prvu pobedu na finalnom turniru u Londonu gde je bio bolji od osmog tenisera sveta Italijana Matea Beretinija sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1). Novak je u meč ušao… »
London: Đoković savladao Beretinija

London: Đoković savladao Beretinija

Dnevnik 10.11.2019
Srpski teniser Novak Đoković je ostvario pobedu na startu završnog mastersa u Londonu i sa 2:0 (6:2, 6:1) u setovima savladao je italijanskog tenisera Matea Beretinija. Za nešto više od sat vremena Novak je odigrao skoro savršen meč i pokazao još… »
Nemilosrdni Novak! Đoković isprašio Italijana! Beretini neće po dobrom pamtiti debi na završnom Mastersu

Nemilosrdni Novak! Đoković isprašio Italijana! Beretini neće po dobrom pamtiti debi na završnom Mastersu

Sportal blic 10.11.2019
Furiozna igra Novaka Đokovića na otvaranju završnog Mastersa u Londonu i pobeda od 6:2, 6:1 protiv Matea Beretinija. Potvrdio je srpski as ono što je komentarisao u danima pred početak turnira u Londonu i doslovce samleo Italijana koji neće po… »
Đoković Beretiniju prepustio samo tri gema

Đoković Beretiniju prepustio samo tri gema

N1 Info 10.11.2019
Novak Đoković rutinski je došao do prve pobede na završnom Mastersu i savladao Mateu Beratinija u dva brza seta. Novak Đoković lako je, u prvom meču na završnom Mastersu, izašao na kraj sa Mateom Beretinija i slavio je u dva seta 6:2, 6:1. Mnogo… »
I ATP zna da je moguće! Novak Đoković već na terenu, izgleda sjajno i dobio je ovakav vetar u leđa /video/

I ATP zna da je moguće! Novak Đoković već na terenu, izgleda sjajno i dobio je ovakav vetar u leđa /video/

Sportal blic 10.11.2019
Srpski teniser u nedelju igra prvi meč na Završnom mastersu u Londonu, rival je Mateo Beretini a srpski as je već na terenu. Novak se priprema za duel sa talentovanim Italijanom, a ATP tur je na zvaničnom Tviter nalogu objavio video snimak Đokovića… »
Poslednja borba za prvo mesto: Novak u nedelju "otvara" Masters u Londonu

Poslednja borba za prvo mesto: Novak u nedelju "otvara" Masters u Londonu

Mondo 10.11.2019
Završni turnir u Velikoj Britaniji počinje u 15 časova. Novak je spreman za prvi izazov. Završni turnir u Velikoj Britaniji počinje u 15 časova. Novak je spreman za prvi izazov. Teniska sezona 2019. mogla bi da se završi vatreno - direktnom borbom… »
Spremite se, polećemo! Novak Đoković počinje novu borbu za tron, prenos će moći da gledaju samo...

Spremite se, polećemo! Novak Đoković počinje novu borbu za tron, prenos će moći da gledaju samo...

Sportal blic 10.11.2019
U nedelju Novak Đoković počinje takmičenje na Završnom mastersu u Londonu, a prvi rival je Mateo Beretini. Meč srpskog i italijanskog tenisera počinje u nedelju od 15 časova, a direktan prenos obezbedio je Sport klub 1. Još jedna godina u nizu… »
Novak juri prvo mesto: Đoković na završnom turniru prvo protiv Beretinija

Novak juri prvo mesto: Đoković na završnom turniru prvo protiv Beretinija

Večernje novosti 10.11.2019
Jasno je da ne zavisi sve od mene, već i od rezultata koje na turniru bude ostvario Rafa - poručio je srpski teniser. BITKA za najboljeg tenisera sveta u 2019. godine počinje danas u Londonu, gde startuje završni ATP turnir. Novak Đoković, koji… »

Vesti dana »