Povezane vesti
"Kada sam videla policiju, sve mi je bilo jasno": Marko je otišao u Nemačku da gradi bolju budućnost za svoju porodicu, a iz…
Blic 10.11.2019
Nakon što su Mariji (24), starijoj sestri Marka Zdravkovića (22) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, javili da je mladić imao udes, pomislila je, kaže, neka je i polomljen, samo da je živ. Međutim, kada je ispred kuće zatekla… »
"Radovala sam se njegovoj sreći, a dočekala zlo": Majka Marka (22) koji je nastradao u nesreći u Nemačkoj se onesvestila…
Blic 10.11.2019
Nema više moga srca i moje duše. Nestalo je moje sve! Kada smo se poslednji put čuli rekao mi je da se ništa ne sekiram. Da se dobro snašao i da mu se sviđa Nemačka. Nadao se boljem poslu i nameravao je da ostane tamo da živi. Radovala sam se… »
Nema više moga srca i duše: Porodica mladog građevinca koji je nastradao u stravičnoj nesreći u Nemačkoj neutešna! Ceo…
Kurir 10.11.2019
Marko Zdravković (22), iz leskovačkog sela Brestovac, hteo je da pomogne roditeljima da završe novu kuću, da sebi kupi auto, te je otišao pre mesec dana na rad u Nemačku, i tamo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, poginuo. Tu su stali svi njegovi… »
Otišao da bi se skućio, vraća se u kovčegu: Marko iz Brestovca nastradao kod Nirnberga
Večernje novosti 09.11.2019
Marko Zdravković (22), nastradao kod Nirnberga, odmalena maštao o inostranstvu. Hteo da zaradi i pomogne roditeljima da završe kuću, kupi automobil, skući se... Marko Zdravković (22), iz leskovačkog sela Brestovac, još kao dete je svoju budućnost… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTV pre 25 minutajoš 2 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane