Повезане вести
Јокић шутем за победу "срушио" и Минесоту: Џокер после Ембида, на пресликан начин уништио и Таунса!
Телеграф 11.11.2019
Каква лудница у завршници утакмице, Србин исправљао Марејеве глупости. Кошаркаши Денвер Нагетса победили су Минесота Тимбервулвсе са 100:98 у после продужетка и кошем за победу Николе Јокића! Као и пре неколико вечери против… »
Мислио сам да ћу да бацим "ер-бол": Погледајте мајсторије Јокића и шут који је утишао Минесоту!
Телеграф 11.11.2019
Кад сам ово шутирао мислио сам да ћу да бацим ер-бол, али је ушла - прокоментарисао је Јокић. Кошаркаши Денвер Нагетса победили су Минесота Тимбервулвсе са 100:98 после продужетка и то кошем за победу Николе Јокића у последњој… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 43 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 56 минутајош 3 повезане

У Београду на води убијен Филип Ивановић, полиција ухапсила осумњиченог за убиство
Данас пре 31 минутајош 75 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 1 сатјош 3 повезане

Хит реакција кебине бивше снајке! Игор на очевом концерту најавио свадбу са новом девојком, Софија Дацић одмах реаговала и то јавно (фото)
Курир пре 26 минутајош 15 повезаних