Povezane vesti
O potezu Mitrovića priča ceo svet: I ja sam otac, morao sam to da uradim! (foto)
Hot sport 11.11.2019
Srpski reprezentativac blista ispred protivničkih golmana, ali i kada je u pitanju ljudski momenat. Aleksandar Mitrović prethodnog vikenda bio je strelac jedinog gola za Fulam u pobedi na gostovanju Birmingemu u Čempionšipu. Ali, to nije jedina stvar… »
Mitrović o gestu koji je oduševio ostrvo- i ja sam otac, zato sam tako reagovao (video)
Sportski žurnal 11.11.2019
Mitrović je sa 12 golova posle 16. kola najbolji strelac Čempionšipa, sledi Oli Votkins iz Brentforda sa 10. Fulam je gostovao Birmingemu i pobedio 1:0 golom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u 52. minutu. Iskoristio je sudar golmana i… »
Mitrović gestom oduševio Engleze: I ja sam otac...
N1 Info 11.11.2019
Napadač Fulama Aleksandar Mitrović je sa 12 postignutih golova prvi strelac Čempionšipa posle 16 odigranih utakmica. Srpski reprezentativac je bio strelac jedingo pogotka i u prošlom kolu u pobedi protiv Birmingema, a jedan detalj pre početka… »
O Mitrovićevom gestu priča svet: Dete se treslo, morao sam nešto da učinim
Večernje novosti 11.11.2019
Napadaču Fulama je ono što je uradio pre početka meča normalna stvar, jer kako ističe i on je otac. Aleksandar Mitrovič je u centru pažnje Čempionšipa. Ovog puta ne po golovima za Fulam, nego po gestu o kom priča sportski svet. Napadač Fulama… »
Nije da samo teroriše golmane! Aleksandar Mitrović jednim potezom raspametio Engleze i "kupio" ih za sva vremena!
Sportal blic 11.11.2019
je potpuno zaludeo Engleze! Napadač Fulama i srpski reprezentativac sada već redovno trese mreže u Čempionšipu, u poslednjem kolu je njegovim golom (12. u sezoni) savladan Birmingem, ali Ostrvo ipak više bruji o jednom drugom Mitrovićevom gestu… »
Zato ga i volimo, Mitar jednim gestom oduševio Ostrvo!
Sportske.net 11.11.2019
Reprezentativac Srbije pokazao i svoju nežnu stranu. Aleksandar Mitrović nemilosrdno rešeta mreže u Čempionšipu. Već je postigao 12 golova u dresu Fulama, poslednji u meču protiv Birmingema na kojem je kao kapiten predvodio svoju ekipu do pobede… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana