Povezane vesti
Pogledajte spot za novu pesmu nestašne, neverne i golišave Katarine Grujić
Mondo 11.11.2019
"Mogu slobodno da kažem da je ovo moja autobiografska pesma". "Mogu slobodno da kažem da je ovo moja autobiografska pesma". Nakon što se oporavila od ozbiljne infekcije bubrega, zbog koje je određeno vreme bila hospitalizovana, atraktivna pevačica… »
"Bila sam ogovarana da nisam verna...": Kaća Grujić u toplesu tračevima stala na put
Telegraf 11.11.2019
- U svim vezama sam bila ogovarana da nisam bila verna partneru, a kao što se govori u pesmi - jesam - rekla je Kaća za Telegraf JETSET. Atraktivna pevačica Katarina Grujić (27) objavila je spot za autobiografsku pesmu "Tuđa" u kom je nikad izazovnija. U… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 44 minutajoš 26 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 26 povezanih
Ponesite dovoljno vode i naoružajte se strpljenjem! Kolaps na graničnim prelazima u Srbiji: Evo gde su se stvorile kilometarske kolone
Blic pre 14 minutajoš 23 povezane