Povezane vesti
Pogledajte spot za novu pesmu nestašne, neverne i golišave Katarine Grujić
Mondo 11.11.2019
"Mogu slobodno da kažem da je ovo moja autobiografska pesma". "Mogu slobodno da kažem da je ovo moja autobiografska pesma". Nakon što se oporavila od ozbiljne infekcije bubrega, zbog koje je određeno vreme bila hospitalizovana, atraktivna pevačica… »
"Bila sam ogovarana da nisam verna...": Kaća Grujić u toplesu tračevima stala na put
Telegraf 11.11.2019
- U svim vezama sam bila ogovarana da nisam bila verna partneru, a kao što se govori u pesmi - jesam - rekla je Kaća za Telegraf JETSET. Atraktivna pevačica Katarina Grujić (27) objavila je spot za autobiografsku pesmu "Tuđa" u kom je nikad izazovnija. U… »
Vesti dana »
(BLOG) U više mesta zabeleženi incidenti i nepravilnosti: Tuča u Boru, izbušene gume u Bajinoj Bašti...
N1 Info pre 20 minutajoš 137 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 25 minutajoš 28 povezanih
Elitne snage IDF izvršile prekograničnu operaciju prelaza iz Sirije u Liban
RTV pre 30 minutajoš 19 povezanih
Danas hladno, kišovito, a negde i sa snegom. Zima ne odustaje, temperature ispod proseka.
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
Letnje računanje vremena počelo noćas u 2 sata pomeranjem kazaljki za sat unapred
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 19 povezanih