Povezane vesti
Dominika Cibulkova prestala da igra tenis
Dnevnik 12.11.2019
Slovačka teniserka Dominika Cibulkova svetskog tenisa kači reket o klin, javlja portal Srbija danas. Nekadašnja osvajačica osam VTA titula objavila je svoju odluku na svom Instagram profilu. - Sa pomešanim osećanjima imam posebne vesti da vam podelim… »
Kraj karijere: Cibulkova donela tešku odluku: „Počelo je kao povreda, razvilo se u najteži trenutak u mom životu”
Sportal blic 12.11.2019
Nekada četvrta teniserka sveta, , odlučila je da završi karijeru u 30. godini. Slovakinja je o tome na društvenim mrežama obavestila navijače. Iako deluje da je Cibulkova imala još vremena da na teniskim terenima širom sveta pokazuje šta zna, prva… »
Iznenađenje: Dominika Cibulkova se penzionisala
Hot sport 12.11.2019
Slovačka teniserka ima 30 godina, ali je odlučila da se povuče iz profesionalnog tenisa. Dominika Cibulkova je nekada bila četvrta teniserka sveta, a u karijeri je osvojila osam titula na WTA turu. Na Gren slemovima je najdalje stigla u Australiji 2014… »
Penzionisala se Dominika Cibulkova
Vesti online 12.11.2019
Dominika Cibulkova, tridesetogodišnja teniserka iz Slovačke, odlučila je da se povuče iz profesionalnog tenisa. Cibulkova, nekadašnja četvrta teniserka sveta, u karijeri je osvojila osam VTA titula, 2014. godine je igrala finale Australijan open, a ove… »
Vesti dana »
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 38 minutajoš 18 povezanih
"Poklonila mi je svoju ikonicu da me čuva" Emotivni oproštaj Ivane Mihić od voljene Olivere, a pomenula i njegov sina Maneta
Kurir pre 7 minutajoš 60 povezanih
Glamočić: U Srbiji uginulo 29.241 svinja zbog afričke kuge, virus prisutan u sedam okruga
NIN pre 6 satijoš 26 povezanih