Povezane vesti
Drama u Sarajevu! Otac doktoru prislonio pištolj na glavu: Rekao sam mu hoćeš da te ubijem?! Ovo sam uradio i zbog druge dece…
Kurir 12.11.2019
Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, tačnije na Pedijatrijskoj klinici danas se odvijala drama. Kako se saznaje, Denis S, roditelj bolesnog deteta, pištoljem je pretio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, zahtevajući premeštanje deteta. Denis… »
Nemoj da te ubijem! Otac bolesnog deteta uperio pištolj lekaru u čelo: Drama na Kliničkom u Sarajevu
Telegraf 12.11.2019
"Ovo sam uradio i radi druge dece" Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, tačnije na Pedijatrijskoj klinici danas se odvijala drama. Kako se saznaje, Denis S, roditelj bolesnog deteta, pištoljem je pretio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike… »
"Moje dete nema: Lekove!" Otac bolesnog deteta pištoljem pretio pedijatru u Sarajevu
Blic 12.11.2019
Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu danas se odvijala prava drama gde je roditelj bolesnog deteta na Pedijatriji pištoljem pretio šefu Klinike za pedijatriju. Kako saznaje Radio Sarajevo radi se o doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, a… »
Vesti dana »

Završen protest u Beogradu - U Užicu protest zbog privedenih Kosjeraca (BLOG)
Novi magazin pre 15 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih

Kejn: Igrao sam već na „Marakani“, znam kakav nas pakao čeka
Sport klub pre 36 minutajoš 53 povezane