Povezane vesti
''Delija'' je od malena, navijači ga vole... do koliko će brojati?
Sportske.net 12.11.2019
Rekord je još daleko, ali... Utakmica protiv Igokee bila je posebno važna za Ognjena Dobrića, Zvezdinog krilnog košarkaša, kome je to bio 200. meč u crveno-belom dresu. Dan kasnije, Dobrić je na tu temu razgovarao i sa novinarima. ''Posle meča sam i… »
Dobrićev jubilej: Momak iz Knina odigrao 200 utakmica za zvezdu i poručio: „Delija sam od malena, čast mi je što sam deo…
Sportal blic 12.11.2019
Odigrati trocifren broj utakmica za neki klub velika je čast i privilegija, a je to uspeo u dresu . Sjajni košarkaš koji igra na pozicijama beka i krila proslavio je jubilej u meču protiv u ponedeljak. Tada je upisao 200. utakmicu u crveno-belom dresu… »
Vesti dana »
Iranski ministar: Vrhovni vođa Modžtaba Hamnei u dobrom zdravstvenom stanju, upravlja situacijom
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Nastavak sukoba na Bliskom istoku: Sirene se oglasile u Izraelu i UAE, iznad Rijada oboreno deset dronova
Insajder pre 3 minutajoš 31 povezana
Hrvat dao gol srpskom timu iz Australije, pa mu saigrač umalo nastradao: Slavlje je moglo da mu dođe glave, srećom veći incident je izbegnut!
Hot sport pre 1 satjoš 62 povezane
Medvedev počistio Alkaraza pa poslao moćnu poruku: Novak, Rafa i Rodžer su bili daleko bolji od naše generacije!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih