Povezane vesti

Viči, imam broj računa da ti uplatim! Ana Sević baškari se u Dubaiju, a hejteri je isprovocirali! Pevačica ih nikako nije…

Viči, imam broj računa da ti uplatim! Ana Sević baškari se u Dubaiju, a hejteri je isprovocirali! Pevačica ih nikako nije…

Kurir 13.11.2019
Ana Sević otišla je na odmor u Dubai, što je mnogima zasmetalo, pa su je napali u komentarima. Pevačica sa ćerkom Lorenom uživa u toplom vremenu i objavljuje provokativne fotografije, ali to se očigledno ne dopada svima. "Kako ćeš ove godine bez Budve… »
"Viči, imam broj računa da ti uplatim": Anu Sević javno provociraju, pa se oglasila i zapušila im usta, ovo niko nije očekivao!…

"Viči, imam broj računa da ti uplatim": Anu Sević javno provociraju, pa se oglasila i zapušila im usta, ovo niko nije očekivao!…

Blic 13.11.2019
Pevačica i nekadašnja supruga folkera Darka Lazića, Ana Sević, susrela se sa provokacijama na društvenim mrežama, pa je odlučila da na jednu odgovori u svom stilu, dok se o ovom njenom potezu i te kako priča. Sevićeva se jednom prilikom pohvalila da je… »

Vesti dana »