Povezane vesti
"Publika mi je čudna": Luna Đogani rekla šta joj najviše smeta dok nastupa pa udarila i na marka miljkovića
Blic 13.11.2019
Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, u intervjuu za domaće medije, otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, zašto se ne viđa sa dečkom Markom Miljkovićem, te šta je najviše nervira dok nastupa. Kako je istakla, ne voli što joj ljudi… »
Publika mi je čudna! Nervira me kad ljudi ovo komentarišu: Luna Đogani iskreno o atmosferi na svojim nastupima, a zbog ovoga…
Kurir 13.11.2019
Luna Đogani otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, ali i šta je najviše nervira. Ona je započela muzičku karijeru, a iskreno je prokomentarisala kako joj se ne dopada kada ljudi previše pričaju o njenim grudima. "Iskreno, malo me nervira kada… »
Vesti dana »
Noć za pamćenje: Emina Jahović održala prvi solistički koncert u Beogradu, kolege je podržale iz prvih redova FOTO
Story pre 1 satjoš 28 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu kod Skupštine, i večeras podrška u više gradova Srbije
RTS pre 2 satajoš 57 povezanih
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
Maskirani muškarci došli pred Srpski kulturni centar u Zagrebu: Skandirali "Za dom spremni" (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Policija za petama snajperistima u Beogradu, Banjaluci i Zvorniku uhapšeno više osoba istraga se nastavlja
Dnevnik pre 24 satajoš 37 povezanih