Povezane vesti
"Publika mi je čudna": Luna Đogani rekla šta joj najviše smeta dok nastupa pa udarila i na marka miljkovića
Blic 13.11.2019
Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, u intervjuu za domaće medije, otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, zašto se ne viđa sa dečkom Markom Miljkovićem, te šta je najviše nervira dok nastupa. Kako je istakla, ne voli što joj ljudi… »
Publika mi je čudna! Nervira me kad ljudi ovo komentarišu: Luna Đogani iskreno o atmosferi na svojim nastupima, a zbog ovoga…
Kurir 13.11.2019
Luna Đogani otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, ali i šta je najviše nervira. Ona je započela muzičku karijeru, a iskreno je prokomentarisala kako joj se ne dopada kada ljudi previše pričaju o njenim grudima. "Iskreno, malo me nervira kada… »
Vesti dana »
Politički preokret u Mađarskoj: Kakve bi mogle da budu posledice po Srbiju i ključne državne projekte
Euronews pre 6 minutajoš 92 povezane
Vučić čestitao Mađaru pobedu: Verujem u nastavak dobre saradnje Mađarske i Srbije
RTV pre 36 minutajoš 31 povezana
Bogdanović ponovo na terenu: Srpski as postigao 17 poena u pobedi Klipersa
NIN pre 26 minutajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 46 minutajoš 20 povezanih
(Video) Bogdanović rešetao, topić opet do dabl-dabla: Pljuštale trojke kapitena „orlova“, Srbi iskoristili priliku
Dnevnik pre 1 satjoš 26 povezanih