Povezane vesti
"Publika mi je čudna": Luna Đogani rekla šta joj najviše smeta dok nastupa pa udarila i na marka miljkovića
Blic 13.11.2019
Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, u intervjuu za domaće medije, otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, zašto se ne viđa sa dečkom Markom Miljkovićem, te šta je najviše nervira dok nastupa. Kako je istakla, ne voli što joj ljudi… »
Publika mi je čudna! Nervira me kad ljudi ovo komentarišu: Luna Đogani iskreno o atmosferi na svojim nastupima, a zbog ovoga…
Kurir 13.11.2019
Luna Đogani otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, ali i šta je najviše nervira. Ona je započela muzičku karijeru, a iskreno je prokomentarisala kako joj se ne dopada kada ljudi previše pričaju o njenim grudima. "Iskreno, malo me nervira kada… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 2 satajoš 9 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 3 satajoš 1 povezana