Povezane vesti
"Publika mi je čudna": Luna Đogani rekla šta joj najviše smeta dok nastupa pa udarila i na marka miljkovića
Blic 13.11.2019
Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, u intervjuu za domaće medije, otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, zašto se ne viđa sa dečkom Markom Miljkovićem, te šta je najviše nervira dok nastupa. Kako je istakla, ne voli što joj ljudi… »
Publika mi je čudna! Nervira me kad ljudi ovo komentarišu: Luna Đogani iskreno o atmosferi na svojim nastupima, a zbog ovoga…
Kurir 13.11.2019
Luna Đogani otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, ali i šta je najviše nervira. Ona je započela muzičku karijeru, a iskreno je prokomentarisala kako joj se ne dopada kada ljudi previše pričaju o njenim grudima. "Iskreno, malo me nervira kada… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 46 minutajoš 62 povezane
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 26 povezanih
Pezeškijan: Prioritet Irana je nacionalna bezbednost i mir iranskog naroda
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Raste broj stradalih i povređenih, oštećene brojne zgrade
NIN pre 1 satjoš 48 povezanih