Povezane vesti
"Publika mi je čudna": Luna Đogani rekla šta joj najviše smeta dok nastupa pa udarila i na marka miljkovića
Blic 13.11.2019
Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani, u intervjuu za domaće medije, otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, zašto se ne viđa sa dečkom Markom Miljkovićem, te šta je najviše nervira dok nastupa. Kako je istakla, ne voli što joj… »
Publika mi je čudna! Nervira me kad ljudi ovo komentarišu: Luna Đogani iskreno o atmosferi na svojim nastupima, a zbog ovoga…
Kurir 13.11.2019
Luna Đogani otkrila je kakva je atmosfera na njenim nastupima, ali i šta je najviše nervira. Ona je započela muzičku karijeru, a iskreno je prokomentarisala kako joj se ne dopada kada ljudi previše pričaju o njenim grudima. "Iskreno, malo me… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 59 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 23 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 59 minutajoš 42 povezane