Povezane vesti
"Moj otac nije vlasnik, ni direktor GiM-a" Stefanović: "Cela afera Krušik konstruisana da nanese štetu mojoj porodici"
Press 14.11.2019
Cela ova nazovi “afera” je velika laž i cilj joj je da nanese štetu i meni, i mojoj porodici, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, govoreći o optužbama da je u sukobu interesa je je firmi GiM, u kojoj radi… »
Stefanović: Afera o trgovini oružjem montruozna laž opozicije, Spreman sam da odgovaram na sva pitanja
Večernje novosti 13.11.2019
Stefanović je objasnio kako funkcioniše trgovina oružjem i demantovao navode dela opozicije da Srbija oružjem snabdeva teroriste u Jemenu. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je afera o navodnom učešću njegovog… »
Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu
Danas 13.11.2019
Cela afera o trgovini oružjem je laž čiji je cilj da našteti i meni i članovima moje porodice, a da spreči da se govori o dobrim stvarima koje se danas dešavaju u Srbiji – o izgradnji puteva, infrastrukture, o velikom broju investitora, o… »
BIRN: GIM od bugarske novinarke traži brisanje teksta o ocu ministra policije
Danas 13.11.2019
Pravni zastupnik firme GIM zatražio je od bugarske novinarke Diljane Gajtandžijeve da sa sajta ArmsWatch skine tekst u kojem je otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović prikazan kao predstavnik te firme koja je po povlašćenoj… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane