Povezane vesti
"Moj otac nije vlasnik, ni direktor GiM-a" Stefanović: "Cela afera Krušik konstruisana da nanese štetu mojoj porodici"
Press 14.11.2019
Cela ova nazovi “afera” je velika laž i cilj joj je da nanese štetu i meni, i mojoj porodici, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, govoreći o optužbama da je u sukobu interesa je je firmi GiM, u kojoj radi ministrov otac… »
Stefanović: Afera o trgovini oružjem montruozna laž opozicije, Spreman sam da odgovaram na sva pitanja
Večernje novosti 13.11.2019
Stefanović je objasnio kako funkcioniše trgovina oružjem i demantovao navode dela opozicije da Srbija oružjem snabdeva teroriste u Jemenu. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je afera o navodnom učešću njegovog oca u… »
Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu
Danas 13.11.2019
Cela afera o trgovini oružjem je laž čiji je cilj da našteti i meni i članovima moje porodice, a da spreči da se govori o dobrim stvarima koje se danas dešavaju u Srbiji – o izgradnji puteva, infrastrukture, o velikom broju investitora, o povećanju plata… »
BIRN: GIM od bugarske novinarke traži brisanje teksta o ocu ministra policije
Danas 13.11.2019
Pravni zastupnik firme GIM zatražio je od bugarske novinarke Diljane Gajtandžijeve da sa sajta ArmsWatch skine tekst u kojem je otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović prikazan kao predstavnik te firme koja je po povlašćenoj ceni… »
Vesti dana »
Vozilo upalo u masu na Gej prajd paradi u Berlinu: Jedna osoba poginula, a 15 povređeno
Nedeljnik pre 13 minutajoš 19 povezanih
Temperatura danas ide do 34 stepena, a onda sledi obrt: RHMZ objavio novu prognozu
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi (FOTO)
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 58 minutajoš 13 povezanih