Povezane vesti
Neću da dajem ružan primer ljudima: Marko Miljković priznao zašto ga je zaustavila policija, pa dao svima savet!
Kurir 14.11.2019
Marka Miljković zaustavila je policija, što je on dokumentovao na svom Instagramu, a sada otkriva kakvu kaznu je dobio. Lunin dečko kaže da je kažnjen zbog prekoračenja brzine. "Često mi pišu kazne. Uglavnom negde žurim, pa me zaustave zbog prekoračenja… »
Marka Miljkovića presrela policija: Lunin dečko demonstrirao bahatost, a onda kažnjen! Poručuje: "Ovo mi se dešava milioniti…
Blic 14.11.2019
Bivšeg zadrugara, a sada dizajnera Marka Miljkovića policija je kaznila zbog prekršaja koji je napravio u saobraćaju. Marko Miljković objavio je preksinoć na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi policijski auto u retrovizoru njegovog auta. Mi smo ga… »
Vesti dana »
Tramp preti uvođenjem ozbiljnih carina Evropi posle predloga da Kanada bude pridružena članica EU
Serbian News Media pre 52 minutajoš 40 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 7 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Tramp između Rusije i Evrope: Novi pritisak na Moskvu, pretnje tarifama EU
IndeksOnline pre 2 satajoš 18 povezanih
Babiš: Evropa i SAD hitno da dovedu Zelenskog i Putina za pregovarački sto
Beta pre 17 minutajoš 10 povezanih