Povezane vesti

Izabran izaslanik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za KiM

B92 14.11.2019
Kandidat Nemačke Peter Bejer izabran je za novog izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za KiM. Među kandidatima je bio i ruski senator Aleksej Kondratjev, koji je od juna ove godine član PSSE, kao i član spoljnopolitičkog odbora Saveta… »

Nemac Majer izvestilac PS SE za Kosovo i Metohiju, Priština likuje

RTV 14.11.2019
PRIŠTINA - Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) za spoljne poslove i demokratiju izabrao je danas Nemca Petera Majera za novog izvestioca SE za Kosovo, preneli su prištinski mediji. Prištinska javnost strahovala je poslednjih dana da bi… »

Bejer izvestilac EP za Kosovo

Danas 14.11.2019
Odbor za spoljne poslove i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (SE) izabrao je danas Petera Bejera iz Nemačke za svog novog izvestioca za Kosovo, a u “trci” za to mesto pobedio je Rusa Alekseja Kondratijeva, objavio je Ljajmi. Bajer je… »

Peter Bejer novi izvestilac PS Saveta Evrope za KiM

RTS 14.11.2019
Odbor za spoljne poslove i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope izabrao je Petera Bejera iz Nemačke za svog novog izvestioca za Kosovo. Petera Bejer je u "trci" za to mesto izvestioca pobedio Rusa Alekseja Kondratijeva, objavio je Ljajmi… »

Rus nije prošao: Nemac izabran za novog izvestioca PS SE za Kosovo

Vesti online 14.11.2019
Kandidat Nemačke Peter Bajer izabran je za novog izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za Kosovo. Prištinska javnost strahovala je poslednjih dana da bi novi izvestilac PS SE mogao biti Rus, Aleksej Kondratjev, a odlazeći ministar spoljnih… »

Rokada: Rus ipak neće biti izvestilac za Kosovo, ali hoće Nemac koji je svojevremeno Srbiju polio "hladnim tušem"

Blic 14.11.2019
Iako je do poslednjeg trenutka bilo neizvesno, izvestilac Saveta Evrope za Kosovo ipak neće biti ruski poslanik Aleksej Kondratijev, već njegov nemački kolega Peter Bajer. Kako "Blic" nezvanično saznaje, ovakva odluka doneta je pre nepunih sat… »

Kondratjev: Treba razumeti mentalitet Albanaca na KiM

RTS 14.11.2019
Kandidat za specijalnog izaslanika Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) za Kosovo Aleksej Kondratjev izjavio je da protivljenje Prištine njegovom izboru nije neka novost i da pre svega treba razumeti mentalitet kosovskih Albanaca. Aleksej… »

Rus kandidat za izaslanika Saveta Evrope za Kosovo: Protivljenje Prištine mom izboru nije ništa novo

Blic 14.11.2019
Rus, Aleksej Kondratjev, kandidat za specijalnog izaslanika Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) za Kosovo izjavio je da protivljenje Prištine njegovom izboru nije neka novost i da pre svega treba razumeti mentalitet kosovskih Albanaca. U… »

Kondratjev: Treba razumeti mentalitet Albanaca na Kosovu

Vesti online 14.11.2019
Rus Aleksej Kondratjev, kandidat za specijalnog izaslanika Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) za Kosovo. izjavio je da protivljenje Prištine njegovom izboru nije neka novost i da pre svega treba razumeti mentalitet kosovskih Albanaca. U… »

"Razumem protivljenja, treba razumeti mentalitet Albanaca"

B92 14.11.2019
Kondratjev, kandidat za specijalnog izaslanika Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za Kosovo, kaže da protivljenje Prištine njegovom izboru nije novost. Kako kaže, Aleksej Kondratjev, pre svega treba razumeti mentalitet kosovskih Albanaca. U izjavi… »

Ko je Aleksej Kondratijev, nova noćna mora Prištine? Da li će rus sa prstima u bezbednosnim službama dobiti mandat na…

Blic 14.11.2019
Rus - izvestilac Saveta Evrope za Kosovo! Na trenutak ovo je izgledalo kao šala, imajući u vidu stav Ruske Federacije prema kosovskoj nezavisnosti. Međutim, ne da nije reč o tome, već o mogućnosti da se zaista Aleksej Kondratijev, poslanik u Savetu… »

Vesti dana »