Povezane vesti
Pomenuli su joj silovanje, a ona se raspala od plača: Sneža se setila najbolnijeg perioda, a Marinković zgrozio reakcijom…
Kurir 14.11.2019
Milijana Božić bila je na poligrafu i kad je progovorila o pokušaju silovanja, a to je posebno uticalo na jednu učesnicu rijalitija . U pitanju je Sneža Jovičić koja je na pomen ove teme odmah počela da se guši u suzama. "Ne, ne mogu. Jednom sam prošla… »
Maltretirala sam mnoge muškarce: Milijana Božić nema milosti, a konačno je priznala zbog čega! (video)
Kurir 14.11.2019
Milijana Božić je na poligrafu u rijalitiju objasnila da je maltretirala muškarce, ali da nikada nije privođena zbog toga. Na pitanje voditeljke Jelene Maćić koga je maltretirala, ona je odgovorila: "Pa makltretirala sam mnoge!" "Zašto si ih… »
Vesti dana »

Emotivna scena! Pogledajte šta je uradio Džej Di Vens kada su sanduk sa telom Čarlija Kirka ukrcavali u avion (foto/video)
Kurir pre 47 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 12 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 37 minutajoš 21 povezana

Suzanin sin prvu put u javnosti od sašine smrti Niko nije video da je došao na slavlje kod Matića, a evo sa kim je bio (foto)
Alo pre 12 minutajoš 16 povezanih