Povezane vesti

Sadik Italijanima govorio o „večitom derbiju“, šta zna da kaže na srpskom i ko mu je najviše pomogao u Partizanu

Sadik Italijanima govorio o „večitom derbiju“, šta zna da kaže na srpskom i ko mu je najviše pomogao u Partizanu

Vesti online 14.11.2019
Nigerijac „otvorio dušu“. Umar Sadik igra najbolju sezonu u karijeri. Nigerijski napadač je postigao 10 golova i upisao devet asistencija na pozajmici u Partizanu. Čuvena Gazeta delo sport je objavila priču sa napadačem crno-belih u kojoj je… »
Srce u romi, a Cilj u Srbiji – Sadik: Savi dugujem mnogo pomaže mi na terenu i u životu!

Srce u romi, a Cilj u Srbiji – Sadik: Savi dugujem mnogo pomaže mi na terenu i u životu!

Hot sport 14.11.2019
Dolaskom Umara Sadika u Partizan pojedini navijači pitali su se hoće li Nigerijac uspeti da zameni Rikarda Gomeša, ubrzo je odgovorio na terenu. S obzirom da je na pozajmici iz Rome ne iznenađuje što se njegove igre u Partizanu prate i u Italiji… »
Umar Sadik otvorio dušu: Još sanjam dres Rome, dajte mi šansu kao Rudi Garsija i videćete koliko mogu

Umar Sadik otvorio dušu: Još sanjam dres Rome, dajte mi šansu kao Rudi Garsija i videćete koliko mogu

Mozzart sport 14.11.2019
A otkrio je i ko mu pravi društvo u Beogradu ovih dana. Deset golova i devet asistencija na pozajmici u Partizanu. Dovoljno da se italijanski mediji zainteresuju za Umara Sadika. I to ne bilo koji mediji nego čuvena Gazeta koja je objavila danas priču… »

Vesti dana »