Povezane vesti
Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma
Radio 021 14.11.2019
Filmski producent je preminuo u 88. godini u Zagrebu. Emma McIntyre/Getty Images Branko Lustig „Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice", izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista. „Umirući su… »
Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma
Južne vesti 14.11.2019
Emma McIntyre/Getty Images Branko Lustig „Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice", izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista. „Umirući su mi ostavili u amanet da, ako preživim, pričam kako je… »
Preminuo Branko Lustig, filmski producent i dobitnik Oskara
Radio 021 14.11.2019
Filmski producent i dvostruki dobitnik Oskara Branko Lustig preminuo je danas u Zagrebu u 87. godini. Rođen je u Osijeku, a zbog jevrejskog porekla tokom Drugog svetskog rata je bio zarobljenik logora Aušvic i Bergen-Belzen. Njegovo iskustvo iz logora… »
Vesti dana »
"Poneće u grob snove o našoj predaji": Iran provocira neprijatelja i najavljuje nove udare
Mondo pre 32 minutajoš 33 povezane
Drugi američki nosač aviona stigao na Bliski istok: „Džerald Ford“ je prošao Suecki kanal i nalazi se u Crvenom moru
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Ujutru hladno, preko dana sunčano i toplo vreme: temperatura do 20 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 20 povezanih
MUP upozorio motocikliste: Poštujte propise, nosite zaštitnu opremu, ove godine petoro poginulo
N1 Info pre 52 minutajoš 12 povezanih