Povezane vesti
Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma
Radio 021 14.11.2019
Filmski producent je preminuo u 88. godini u Zagrebu. Emma McIntyre/Getty Images Branko Lustig „Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice", izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista… »
Branko Lustig: Čovek koji je preživeo Aušvic, osvajao Oskare i borio se protiv fašizma
Južne vesti 14.11.2019
Emma McIntyre/Getty Images Branko Lustig „Moj broj je A3317. Dalek je put od Aušvica do ove pozornice", izjavio je producent Branko Lustig kada je primao Oskara za film Šindlerova lista. „Umirući su mi ostavili u amanet da, ako preživim, pričam… »
Preminuo Branko Lustig, filmski producent i dobitnik Oskara
Radio 021 14.11.2019
Filmski producent i dvostruki dobitnik Oskara Branko Lustig preminuo je danas u Zagrebu u 87. godini. Rođen je u Osijeku, a zbog jevrejskog porekla tokom Drugog svetskog rata je bio zarobljenik logora Aušvic i Bergen-Belzen. Njegovo iskustvo iz logora… »
Vesti dana »
Blokada suda u Novom Sadu: Stepenice ograđene, tu su i žandarmerija i policija (Blog)
Novi magazin pre 16 minutajoš 24 povezane
Pljušte optužbe na sednici SB UN o Ukrajini: Rusija tvrdi da ukrajinski predsednik igra opasnu igru
Blic pre 16 minutajoš 18 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 33 minutajoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 45 minutajoš 12 povezanih