Повезане вести

Отац и брат девојчице ухапшени због сумње на обљубу

Отац и брат девојчице ухапшени због сумње на обљубу

Политика 15.11.2019
ШАБАЦ – Због сумње на недозвољене полне радње и обљубу над четрнаестогодишњом девојчицом из Мачванског Метковића, полиција у Богатићу је ухапсила њеног оца (53) и брата (23), јавља РТС. Ухапшени ће до краја дана бити… »
Девојчица (14) из околине Шапца оптужила оца и брата да су је пијани полно узнемиравали

Девојчица (14) из околине Шапца оптужила оца и брата да су је пијани полно узнемиравали

Телеграф 15.11.2019
Девојчица се жалила мајци, али она није одреаговала. На крају је тражила помоћ од наставнице која је поднела пријаву. Полиција у Богатићу ухапсила је оца и рођеног брата девојчице (14) из једног села због сумње да су извршили… »
Девојчица из Шапца до детаља описала шта јој је радио пијани отац: Уместо мајке, спасао је разредни

Девојчица из Шапца до детаља описала шта јој је радио пијани отац: Уместо мајке, спасао је разредни

Телеграф 15.11.2019
Одбрана оца који се сумњичи да је са сином пипкао ћерку: Само волим да је голицам. Девојчица (14) (име познато редакцији) ученица основне школе у Глушцима оптужила је свог оца Н. Н. и рођеног брата Н. Н. (иницијали промењени)… »
"Отац ме је пипкао и мазио, а брат ме је додиривао као да му нисам сестра": Девојчица испричала какав је ужас преживљавала…

"Отац ме је пипкао и мазио, а брат ме је додиривао као да му нисам сестра": Девојчица испричала какав је ужас преживљавала…

Блиц 15.11.2019
Након што је једна девојчица стара 14 година пријавила свог оца и брата због секусалног злостављања, полиција у Шапцу ухапсила је у оближњем селу ову двојицу мушкараца старих 53 и 23 година, сазнаје “Блиц”. Гнусан злочин… »
Девојчица (14) из села код Богатића прошла кроз пакао: Нису је само терали да се скида, насиље трајало дуже од године

Девојчица (14) из села код Богатића прошла кроз пакао: Нису је само терали да се скида, насиље трајало дуже од године

Вечерње новости 15.11.2019
Малолетна Ј.М. у кући је морала да обавља све послове, а добијала је и батине од оца, који ју је приморавао да иде у надницу. БОГАТИЋ – Због сумње да су починили кривично дело недозвољене полне радње над 14-годишњом Ј.М. из… »
Ужасно сведочење девојчице: Брат и отац су ме приморавали да скидам одећу

Ужасно сведочење девојчице: Брат и отац су ме приморавали да скидам одећу

Мондо 15.11.2019
Полиција у Богатићу ухапсила је оца и рођеног брата девојчице (14) из једног села због сумње да су извршили кривично дело недозвољне полне радње сазнаје Телеграф.рс. Полиција у Богатићу ухапсила је оца и рођеног брата… »
Девојчица пријавила оца и брата за злостављање Рекла да су је пијани скидали, па је додиривали

Девојчица пријавила оца и брата за злостављање Рекла да су је пијани скидали, па је додиривали

Пресс 15.11.2019
Полиција у Богатићу ухапсила је оца и брата четрнаестогодишње девојчице због сумње да су извршили кривично дело недозвољене полне радње. Фото:блиц Према незваничним информацијама девојчица је старијој сестри испричала да су… »
“Терали ме да се скидам, пипкали ме и мазили”: Код Богатића ухапшени отац и брат девојчице (14)

“Терали ме да се скидам, пипкали ме и мазили”: Код Богатића ухапшени отац и брат девојчице (14)

Вечерње новости 15.11.2019
Девојчица се извесно време прво жалила мајци да су је брат и отац у алкохолисаном стању приморавали да скида одећу. БОГАТИЋ – Због сумње да су сексуално узнемиравали и злостављали 14-годишњу Ј.М. из Мачванског Метковића код… »
Ужас у селу код богатића, девојчица (12) оптужила оца и брата: Пијани ме терали да се скидам, па ме додиривали! Рекла мајци…

Ужас у селу код богатића, девојчица (12) оптужила оца и брата: Пијани ме терали да се скидам, па ме додиривали! Рекла мајци…

Курир 15.11.2019
БОГАТИЋ - Полицајци у Богатићу ухапсили су оца и брата девојчице (12) из једног околног села под сумњом да су извршили кривично дело недозвољене полне радње. Девојчица се прво пожалила мајци да су је пијани брат и отац терали… »

Вести дана »