Повезане вести

Од вашег безобразлука већа је његова људскост! Овако је Новак Ђоковић реаговао на провокације британске публике

Од вашег безобразлука већа је његова људскост! Овако је Новак Ђоковић реаговао на провокације британске публике

Спортал блиц 15.11.2019
не само да је изгубио од у мечу трећег кола уводне фазе завршног мастерса, чиме је остао и без полуфинала и без шансе да у завршници такмичења преузме од Рафаела Надала место најбољег на АТП листи, већ је том приликом и… »
Сам против свих или 1 на 20.001

Сам против свих или 1 на 20.001

Моззарт спорт 15.11.2019
Роџер Федерер је у Лондону (овај пут) био бољи, али питање је да ли би било тако да уз себе није имао веома непристојну британску публику, која је засметала и многим познатим именима белог спорта. Била је то њихова удружена… »
Британски тенисери критиковали публику у Лондону: Новак ово није заслужио

Британски тенисери критиковали публику у Лондону: Новак ово није заслужио

Вечерње новости 15.11.2019
Осетила сам тугу због њега, јер је изгледао изгубљено. Није лако када имате против себе 20.000 људи, рекла је Анабел Крофт. Новак Ђоковић је први пут на завршном мастерсу у Лондону испао у групној фази, пре полуфинала. Српски… »
Скандалозно понашање! Асови бране Новака: Ђоковић је понижен, убили су га у појам, нека је срамота британску публику!

Скандалозно понашање! Асови бране Новака: Ђоковић је понижен, убили су га у појам, нека је срамота британску публику!

Спортал блиц 15.11.2019
није успео да победи у мечу трећег кола уводне фазе завршног мастерса, чиме је остао и без полуфинала и без шансе да у завршници такмичења преузме од Рафаела Надала место најбољег на АТП листи. Али, оно што је додатно било… »

Вести дана »