Povezane vesti
Vriska i drama u rijalitiju: Milojko Božić zapomaže: "Zovite mi doktora, pomozite mi da ne umrem" a ona - bestidnica!
Blic 15.11.2019
Milojko Božić je van sebe u "Parovima" zbog bestidnog ponašanja svoje supruge Milijane Božić. Ponudili su im bračnog savetnika, ali on želi psihijatra. - Molim vas, zovite nam psihijatra, ne možemo da se snađemo u ovoj situaciji. Vidite li šta ona radi… »
Pomozite mi da Ne umrem! Milojko Božić van sebe, samo jedno moli produkciju, žena ga urniše do bola! (video)
Kurir 15.11.2019
Merlin je ponudio pomoć bračnog savetnika Milojku i Milijani Božić, a stariji učesnik je besomučno molio produkciju da ipak dobije psihijatra. "Molim vas, zovite nam psihijatra, ne možemo da se snađemo u ovoj situaciji. Vidite li šta ona radi? Nisam znao… »
Vesti dana »

Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

MUP: Policajci povređeni u napadima pre utakmice FK Crvena Zvezda – Linkoln
RTS pre 1 satjoš 3 povezane