Povezane vesti
Od udara groma u Pakistanu poginule 24 osobe
Radio 021 15.11.2019
Najmanje 24 osobe poginule su od posledica udara groma tokom olujnog nevremena koje je pogodilo južnu pakistansku pokrajinu Sind. Obilne padavine praćene snažnom grmljavinom pogodile su u sredu južne delove Pakistana. Najteže pogođene su regije… »
Al Jazeera 15.11.2019
Među žrtvama su četiri žene i troje djece, a najmanje 30 povrijeđenih zbrinuto je u bolnicama. Najmanje 24 osobe poginule su od posljedica udara groma tokom olujnog nevremena koje je pogodilo južnu pakistansku pokrajinu Sindh. Obilne padavine praćene… »
N1 Info 15.11.2019
Najmanje 24 osobe poginule su od posledica udara groma tokom olujnog nevremena koje je pogodilo južnu pakistansku pokrajinu Sind. Obilne padavine praćene snažnom grmljavinom pogodile su u sredu južne delove Pakistana. Najteže pogođene su regije… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 11 minutajoš 33 povezane
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana