Повезане вести
Тиња сукоб у Војводини, Лалатовић признаје само једног надређеног?!
Спортске.нет 15.11.2019
Више нема дилеме, тренер Војводине Ненад Лалатовић није на истим ''таласним дужинама'' са спортским директором Николом Лазетићем. По природи посла, спортски директор и шеф струке требало би да имају одличну сарадњу, поготово у… »
Наставља се сукоб на релацији Лалатовић и Лазетић: Ваљда спортски директор није задовољан што смо други на табели!
Вечерње новости 15.11.2019
Радује ме што се у нашој свлачионици сада чује песма и што осећам подршку и љубав велике већине играча, каже Ненад Лалатовић. Турбуленције у Новом Саду, Војводини цветају руже на терену, али ван њега наставља се рат на… »
Ненад Лалатовић: Лазетић ваљда није задовољан тим што смо другопласирани!
Хот спорт 15.11.2019
Као гром из ведра неба одјекнула је вест да су нарушени односи у ФК Војводина на релацији тренер-спортски директор. За новосадски ‘Дневник’ Ненад Лалатовић је говорио о дешавањима на ‘Карађорђу’, тачније о спекулацијама о сукобу… »
Лалатовић: Ваљда спортски директор није задовољан што смо други на табели
Моззарт спорт 15.11.2019
Код мене играју само они који то заслуже, поручује тренер Војводине. Помирења између тренера и спортског директора у Војводини очигледно неће бити. Нови дан, нова пацка коју је Ненад Лалатовић упутио Николи Лазетићу. Све је… »
„Дневник” истражује шта се догађа у ФК Војводина - Лалатовић: Играју само они који то заслуже
Дневник 15.11.2019
На конференцији за медије после победе у Шапцу, Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба фудбалера Војводине, изрекао је, између осталог, и занимљиву реченицу да се нада да је “80 посто управе клуба срећно што смо победили, а 20… »
Вести дана »
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 3 сатајош 25 повезаних
Орбан: Мировни самит у Будимпешти на хоризонту, наредне две недеље кључне за Украјину
Курир пре 3 сатајош 83 повезане
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Н1 Инфо пре 1 сатјош 32 повезане