Povezane vesti
Tinja sukob u Vojvodini, Lalatović priznaje samo jednog nadređenog?!
Sportske.net 15.11.2019
Više nema dileme, trener Vojvodine Nenad Lalatović nije na istim ''talasnim dužinama'' sa sportskim direktorom Nikolom Lazetićem. Po prirodi posla, sportski direktor i šef struke trebalo bi da imaju odličnu saradnju, pogotovo u susret prelaznom roku… »
Nastavlja se sukob na relaciji Lalatović i Lazetić: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli!
Večernje novosti 15.11.2019
Raduje me što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača, kaže Nenad Lalatović. Turbulencije u Novom Sadu, Vojvodini cvetaju ruže na terenu, ali van njega nastavlja se rat na relaciji Nenad Lalatović i… »
Nenad Lalatović: Lazetić valjda nije zadovoljan tim što smo drugoplasirani!
Hot sport 15.11.2019
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su narušeni odnosi u FK Vojvodina na relaciji trener-sportski direktor. Za novosadski ‘Dnevnik’ Nenad Lalatović je govorio o dešavanjima na ‘Karađorđu’, tačnije o spekulacijama o sukobu sa Nikolom Lazetićem. –… »
Lalatović: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli
Mozzart sport 15.11.2019
Kod mene igraju samo oni koji to zasluže, poručuje trener Vojvodine. Pomirenja između trenera i sportskog direktora u Vojvodini očigledno neće biti. Novi dan, nova packa koju je Nenad Lalatović uputio Nikoli Lazetiću. Sve je jasnije da u tom klubu nema… »
„Dnevnik” istražuje šta se događa u FK Vojvodina - Lalatović: Igraju samo oni koji to zasluže
Dnevnik 15.11.2019
Na konferenciji za medije posle pobede u Šapcu, Nenad Lalatović, šef stručnog štaba fudbalera Vojvodine, izrekao je, između ostalog, i zanimljivu rečenicu da se nada da je “80 posto uprave kluba srećno što smo pobedili, a 20 posto možda i nije”. Iako… »
Vesti dana »
Đoković: Nisam prestao da verujem u sebe, neki eksperti su hteli da me penzionišu
RTS pre 16 minutajoš 260 povezanih
Bivšim ministrima Vesiću i Momiroviću ukinut pritvor, jer nema optužnice
Beta pre 56 minutajoš 34 povezane
Prevoznici iz regiona prekinuli blokadu nakon pozitivnih signala iz EU
Bloomberg Adria pre 41 minutajoš 112 povezane
"Ko krši zakon, neće ga štititi stranačka knjižica" Jasna poruka SNS Kruševac: Zalažemo se za borbu koju je započeo Vučić
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih