Povezane vesti
Žoc se oglasio posle jučerašnjeg tajm-auta: Žao mi je, ali tako sam se osećao! (video)
Hot sport 16.11.2019
Doživeo je Fener težak poraz u derbiju Evrolige od šampiona Evrope CSKA, a očajan rezultat najviše je iznervirao našeg trofejnog trenera Željka Obradovića. On je vidno pobeseneo tokom jednog tajm-auta kad je poručio celom timu ‘je*ite se’, a potom… »
Nakon: "j**i se datom", oglasio se žoc Obradović objasnio zašto je psovao na tajm-autu: "Ne sviđa mi se to, žao mi je - ali..."…
Sportal blic 16.11.2019
Obradović je napao svoje igrače na tajm-autu, a bilo je i teških reči, pogotovo za Meliha Mahmatoglua i Luiđija Datomea. Potezi ili gestovi svojih igrača, kao i odluke sudija, često znaju da razbesne Željka Obradovića. Međutim, čini se da je Srbin u… »
Vesti dana »

Pet godina zatvora za bivšeg predsednika Francuske, u Srbiji bi to bio napad na stabilnost
Luftika pre 2 satajoš 52 povezane

Zvezda srušila Dubai u Beogradu: Karter i Moneke blistali, Petruševu zviždala Arena
Nova pre 24 minutajoš 39 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 5 satijoš 27 povezanih

Vučić sa Guterešom o globalnim temama, Kosovu, regionu, izazovima
Beta pre 35 minutajoš 20 povezanih