Повезане вести

Андреа Тринкјери: Звезда је тим правила за топ 8 Евролиге! Гавриловић је био у мом граду, сад сам ја…

Андреа Тринкјери: Звезда је тим правила за топ 8 Евролиге! Гавриловић је био у мом граду, сад сам ја…

Хот спорт 16.11.2019
Нови кошаркашки ‘вечити дерби’ на програму је у недељу од 20 часова у АБА лиги, а Партизан ће Црвену звезду дочекати у ‘Београдској арени’. Италијански стручњак Андреа Тринкјери прво је говорио о Партизану и стању тима пред… »
Гавриловић: Партизан је у предности јер има два дана одмора више

Гавриловић: Партизан је у предности јер има два дана одмора више

Вести онлине 16.11.2019
Тренер кошаркаша Црвене звезде очекује да ће његова екипа бити спремна за дуел са Партизаном. Кошаркаши Црвене звезде гостују у недељу екипи Партизана у уоквиру седмог кола АБА лиге. Црвено-бели ‘вечити дерби’ дочекују после… »
Наставља се мегин матине – Милојевић: Приморска је искусна екипа, верујем да можемо до победе!

Наставља се мегин матине – Милојевић: Приморска је искусна екипа, верујем да можемо до победе!

Хот спорт 16.11.2019
Кошаркаши Мега Бемакса у недељу у 12 часова у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду настављају сезону у АБА лиги када ће у оквиру 7. кола дочекати Копер Приморску. Улаз на меч бити слободан уз бесплатне улазнице које… »

Вести дана »