Povezane vesti
Istegao sam mišić dok sam je nosio, mnogo je teška: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata…
Kurir 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
"Istegao sam mišić dok sam je nosio": Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu
Blic 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu: Morao sam da je stavim na biciklu!
Alo 16.11.2019
Vesti dana »
Koalicija Narodna Srbija predala listu, pa je povukla zbog podrške studentima
NIN pre 5 minutajoš 33 povezane
Kanada sve bliže Evropi: Mogla bi da postane prva pridružena članica EU
Nova pre 10 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Dan odluke u Hagu – počelo izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju; napeto i pred sudom i u Prištini
RTS pre 5 minutajoš 37 povezanih
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi, cilj iseljavanje Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 30 minutajoš 16 povezanih