Povezane vesti
Istegao sam mišić dok sam je nosio, mnogo je teška: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog…
Kurir 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio… »
"Istegao sam mišić dok sam je nosio": Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu
Blic 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio… »
Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu: Morao sam da je stavim na biciklu!
Alo 16.11.2019
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad, dočekali ih građani sa obe strane mosta
Sputnik pre 20 minutajoš 18 povezanih
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 8 satijoš 37 povezanih