Povezane vesti
Istegao sam mišić dok sam je nosio, mnogo je teška: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata…
Kurir 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
"Istegao sam mišić dok sam je nosio": Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu
Blic 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu: Morao sam da je stavim na biciklu!
Alo 16.11.2019
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Kapetan bole krstari belom lađom: Magična plovidba kroz srpsku Svetu goru ostavlja turiste bez daha, Ovčarsko-kablarska klisura prirodni je dragulj Zapadne Srbije (foto)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane