Povezane vesti
Istegao sam mišić dok sam je nosio, mnogo je teška: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata…
Kurir 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
"Istegao sam mišić dok sam je nosio": Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu
Blic 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu: Morao sam da je stavim na biciklu!
Alo 16.11.2019
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa zaradama
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Uhapšen Subotičanin osumnjičen da je ukrao predmete iz kuće i preduzeća
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

FSS: Raskinut ugovor sa Piksijem, u narednim danima razgovori sa kandidatima za selektora
RTS pre 27 minutajoš 30 povezanih