Povezane vesti
Istegao sam mišić dok sam je nosio, mnogo je teška: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata…
Kurir 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
"Istegao sam mišić dok sam je nosio": Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu
Blic 16.11.2019
“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine. Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj… »
Urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu: Morao sam da je stavim na biciklu!
Alo 16.11.2019
Vesti dana »

Slučaj "Pad nadstrešnice": Uhapšeno ukupno 11 osoba, među njima i bivši ministar Tomislav Momirović
Radio 021 pre 24 satajoš 262 povezane

Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije posle izjava Medvedeva
Insajder pre 24 satajoš 24 povezane

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 4 satijoš 35 povezanih

Sud BiH potvrdio prvostepenu presudu predsedniku Republike Srpske Dodiku godina zatvora i šest godina zabrane političkog delovanja
Dnevnik pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 26 povezanih