Повезане вести
Избори у Белорусији: Опозиција указује на масовне злоупотребе
Слободна Европа 17.11.2019
Опозиција у Белорусији је осудила масовне злоупотребе током парламентарних избора у недељу. У недељу је већ је забележено 500 кршења прописа. Странке указују да званичници надувавају број бирача на гласачким местима у односу… »
Парламентарни избори у Белорусији, опозиција указује на масовне злоупотребе
Н1 Инфо 17.11.2019
Опозиција у Белорусији је осудила масовне злоупотребе током парламентарних избора, а председник Александар Лукашенко је начелно изразио жељу да се приближи Европској унији. Назван последњим диктатором у Европи, Лукашенко 25… »
Лукашенко преломио: Кандидоваћу се за изборе наредне године
Курир 17.11.2019
Председник Белорусије Александар Лукашенко саопштио је данас да планира да се кандидује за председника на изборима који ће бити одржани 2020. године. Обраћајући се новинарима, Лукашенко је рекао да ће учествовати на изборима, а… »
Очи Запада упрте у Лукашенка: Парламентарни избори у Белорусији, већ пријављене злоупотребе
Блиц 17.11.2019
У Белорусији се данас одржавају парламентарни избори, на којима се 516 кандидата бори за 110 места у доњем дому парламента. Изборе ће пажљиво посматрати Запад како би видео колико ће слободе председник Александер Лукашенко… »
Вести дана »

Орбан: Разговарао сам с Трампом, припреме за самит САД-Русија су вец́ почеле
Спутник пре 18 минутајош 54 повезане

Ђоковић после дебакла против Синера: „Није добро када вам овако испраше задњицу, осећао сам се као да ме је прегазио воз“
Нова пре 8 минутајош 48 повезаних

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Нови магазин пре 53 минутајош 25 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 7 сатијош 16 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 9 сатијош 35 повезаних