Повезане вести
Шевченко о важности ремија и шансама Србије у баражу
Вести онлине 17.11.2019
Украјина је освојила прво место у Б групи. Селектор Украјине Андреј Шевченко је после сусрета са „орловима“ пожелео срећу изабраницима Љубише Тумбаковића у предстојећем баражу. –Желим Србију сву срећу у плеј-офу Лиге нација, да… »
Тадић разочаран исходом квалификација, ко је крив због примљених голова?
Спортске.нет 17.11.2019
Србија је завршила такмичење уз гол разлику 17:17. Српски фудбалер Душан Тадић оценио је после ремија са Украјином да ја национална селекција заслужила победу и да жали због примљеног гола у завршници меча. "Мислим да је било… »
Порука Шевченка која је одушевила целу Србију!
Спортске.нет 17.11.2019
Легендарни фудбалер имао шта да поручи "орловима". Украјина је свој пласман на ЕУРО 2020 осигурала и пре меча на стадиону "Рајко Митић" са Србијом. Селектор Андреј Шевченко је одмах након сусрета са "орловима" пожелео срећу… »
Шевченко: Желим Србији да се пласира на Европско првенство
Спортски журнал 17.11.2019
Украјина је играла 2:2 са Србијом у последњем колу квалификација за Европско првенство, а бод је освојила голом у последњим тренуцима утакмице. Селектор фудбалера Украјине Андреј Шевченко пожелео је данас срећу репрезентацији… »
Шевченко: Желим Србији успех у баражу
Моззарт спорт 17.11.2019
“На крају сам задовољан”, подвлачи украјински селектор. Чудо је Андреј Шевченко направио са Украјином. Направио је од ње машину која је протутњала кроз квалификације за Европско првенство не само поред трошне Србије, него и… »
Вести дана »
Шта се дешава између Путина и Лаврова? Кремљ негирао гласине, прича се о "озбиљном разговору" после отказивања Будимпеште
Ало пре 34 минутајош 32 повезане
Киша не одустаје ни данас! Али стиже промена – ево када коначно долази сунце
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 19 повезаних
Русија напада енергетску инфраструктуру Украјине, једна особа погинула
Вести онлине пре 1 сатјош 8 повезаних