Povezane vesti
Delovi Klise i Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 19.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Bečejske ulice na Klisi – od Ulice Bože Kuzmanovića do Temerinskog puta. Do havarije je jutros došlo i u Sremskoj Kamenici, gde će bez vode do 14 sati biti Ulica Milice… »
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 19.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Trg patrijarha Brankovića u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Bečejske ulice bez vode
Dnevnik 19.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti deo Bečejske ulice (od Ulice Bože Kuzmanovića do Temerinskog puta). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Spektakularna goleada na Marakani i trijumf Zvezde za kraj sjajne godine (foto, video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 24 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 2 satajoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine: Veliki studentski protest u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih