Повезане вести

"Притисак ми је био 40 са нула": Отац Миљане Кулић се огласио из болничке постеље, Марија је све време уз њега!

"Притисак ми је био 40 са нула": Отац Миљане Кулић се огласио из болничке постеље, Марија је све време уз њега!

Блиц 19.11.2019
Отац ријалити звезде Миљане Кулић, Синиша, синоћ је због лошег здравственог стања хитно хоспитализован због чега је његова супруга Марија привремено напустила ријалити "Задруга". Синиша је испричао за "Телеграф" да су претње… »
Драма у Задрузи: Марија Кулић хитно напустила имање, њеном супругу Синиши позлило, завршио у болници

Драма у Задрузи: Марија Кулић хитно напустила имање, њеном супругу Синиши позлило, завршио у болници

Вечерње новости 19.11.2019
Марија Кулић синоћ је, 18. новембра, хитно напустила Задругу 3 и упутила се у Ниш, где је њен муж Синиша Кулић пребачен у болницу пошто му је нагло позлило. Марија Кулић синоћ је, 18. новембра, хитно напустила Задругу 3 и… »
"Није ми: Добро!" Синиша Кулић се огласио из болнице, једва говори

"Није ми: Добро!" Синиша Кулић се огласио из болнице, једва говори

Блиц 19.11.2019
Синиша Кулић огласио се из болнице у Нишу, у коју је пребачен након што му је позлило. Супругу Марије Кулић и Миљанином оцу, Синиши Кулићу, позлило је синоћ након што се потресао због честих свађа које Миљана и Марија имају у… »
Прва изјава миљаниног оца из болнице! Синиша једва изустио: Није ми добро!

Прва изјава миљаниног оца из болнице! Синиша једва изустио: Није ми добро!

Курир 19.11.2019
Синиши Кулићу оцу звезде ријалитија ''Задруга'' Миљане Кулић позлило је синоћ због стресова узрокованих Миљаниним свађама са мајком Маријом, као и новонасталим дешавањима у ријалитију, те је хитно хоспитализован. Како бисмо… »
Суза сузу стиже: Миљана Кулић сазнала да јој је отац у болници, не може да дође себи

Суза сузу стиже: Миљана Кулић сазнала да јој је отац у болници, не може да дође себи

Блиц 19.11.2019
Миљана Кулић сазнала је да је њен отац Синиша завршио у болници, што ју је веома потресло. Миљана је ноћ провела са Золом у изолацији, будући да су њих двоје овонедељни потрчци, а у раним јутарњим сатима сазнала је да је… »
Нема кајања! Миљана имала страствен секс са Золом, па се присетила свог оца!

Нема кајања! Миљана имала страствен секс са Золом, па се присетила свог оца!

Свет & Скандал 19.11.2019
Оцу Миљане Кулић, Синиши Кулићу оком претходне ноћи је позлило, па је хитно смештен у болницу. Због стресова проузрокованих свађом мајке и ћерке завршио је у болници, а сада је Миљани било веома тешко због тога. Током раних… »
Синиша Кулић у болници: Марија хитно напустила "Задругу", драма у Нишу

Синиша Кулић у болници: Марија хитно напустила "Задругу", драма у Нишу

Блиц 19.11.2019
Синиши Кулићу, супругу Марије Кулић и оцу Миљане Кулић, изненада је позлило, због чега је завршио у болници у Нишу. Синиша Кулић је под стресом због недавних дешавања која су настала на релацији између његове жене и ћерке у… »
Драма у задрузи! Марија Кулић хитно напустила ријалити и право отишла мужу за Ниш! Синиша Кулић у болници

Драма у задрузи! Марија Кулић хитно напустила ријалити и право отишла мужу за Ниш! Синиша Кулић у болници

Курир 19.11.2019
Марија Кулић је привремено напустила „Задругу“ и хитно је отпутовала у Ниш због тога што је позлило и у лошем је здравственом стању. Синиша Кулић је у болници јер му је позлило. Он је под стресом због недавних дешавања која су… »

Вести дана »