Povezane vesti
"Ne bi bilo pozitivno": Američki kongresmen: Promena granica izazvala bi lančanu reakciju
Blic 19.11.2019
Skeptičan sam prema ideji promene granica, kaže američki kongresmen i predsednavajući Odbora za spoljne poslove američkog Kongresa Eliot Engel jer bi to, kako navodi, izazvalo "lančanu reakciju za koju mislim da ne bi bila pozitivna". - To bi pokrenulo… »
„Promena granica pogrešna ideja, ne bi se zaustavila na Kosovu“
Vesti online 19.11.2019
Američki kongresmen, predsedavajući Odbora za spoljne poslove Eliot Engel skeptičan je prema ideji promene granica, jer se, kako je ocenio, ne bi zaustavila na Kosovu. – To bi izazvalo lančanu reakciju za koju mislim da ne bi bila pozitivna. Mi znamo… »
Vesti dana »
ZA POLJOPRIVREDNIKE: Subvencionisani dizel od 184 dinara sada dostupan na svim pumpama
Ozon pre 5 satijoš 45 povezanih
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Novaku ne daju rekord posle Federera, ironično im odgovorio: "Siguran sam da će naći nekog drugog"
Mondo pre 19 minutajoš 59 povezanih
Epska drama koja će ući u istoriju i horor scenario koji je uništio Hrvate! Pogledajte snimak koji će "vatreni" sanjati u najcrnjim košmarima! (video)
Kurir pre 8 satijoš 117 povezanih
Stanković besan: „Da sam znao da će biti ovako, ne bih ni igrao meč!“
Hot sport pre 3 minutajoš 81 povezana