Повезане вести
“Уз Иванишевића могу постати најбољи свих времена” Французи бољи од Јапана на старту Дејвис купа
Вести онлине 19.11.2019
Један од најбољих тенисера свих времена причао је за ХРТ о сарадњи са Гораном Иванишевићем. Новак Ђоковић и Горан Иванишевић сарађују од Вимблдона ове сезоне, који је српски тенисер успео да освоји после финала са Роџером… »
Ђоковић открио Хрватима тајну стару две деценије: Кад је Иванишевић освојио Вимблдон и ја сам био део тог успеха
Вечерње новости 19.11.2019
Познајем га још од своје 13. године. Наш први фамозни сусрет био је кад је он дошао да се спрема за Вимблдон код Никија Пилића у академији у Немачкој, прича Ђоковић о Иванишевићу. Љубав Новака Ђоковића и Горана Иванишевића… »
"Горан је освојио вимлдон и због: Мене!" Новак Ђоковић Хрватима открио тајну - крив је за Иванишевићу титулу! "Добро се…
Спортал блиц 19.11.2019
је годину завршио на , иза , а сада се посветио . Србија игра у групи са Француском и Јапаном и са Новаком у постави слови за фаворита за освајање тениског Мундијала. Ђоковић две године није наступао за репрезентацију, а пред… »
Вести дана »
АФП: Вашингтон инсистира на повлачењу Русије из НИС-а и одржава санкције
Н1 Инфо пре 12 минутајош 59 повезаних
Хрка поново на инфузији, до аутомобила је у инвалидским колицима догурали ветерани
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
"Маме за маму": Жене из Новог Сада позивају на хитну акцију – окупљање у 17.30 код Дијане Хрке
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 9 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних