Povezane vesti
U Nišu uručeni sertifikati za 19 projekta GIS-a
Jug press 19.11.2019
NIŠ Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici u Gradskoj kući je uručio sertifikate o sprovođenju 19 projekata koji će omogućiti da se u 34 lokalne samouprave razviju i unaprede geografski informacioni sistemi. Evropska unija će preko… »
Gradu Novom Pazaru uručen sertifikat o sprovođenju programa GIS-a
IndeksOnline 19.11.2019
NOVI PAZAR 1 Trideset i četiri lokalne samouprave će kroz 19 projekata podržanih sredstvima Evropske unije u vrednosti od više od dva miliona evra uvesti i unaprediti geografske informacione sisteme i tako bolje planirati razvoj i upravljati resursima… »
Niš među dobitnicima projekta EU za razvoj GIS-a
Niške vesti 19.11.2019
Grad Niš dobio je sertifikat za uvođenje GIS-a za urbanističko planiranje, promociju investicija, turizma i kulturnog nasleđa. Vrednost odobrenog projekta je 105.700 evra. Kako je na dodeli sertifikata istakao Fabrici, Evropska unija će preko razvojnog… »
Vesti dana »
Komersant: Ruski general koji je ranjen u pokušaju atentata u teškom je stanju
Insajder pre 32 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Gradiće se auto-put od Malog Požarevca do Mladenovca, pola sata vožnje do Beograda
RTS pre 13 minutajoš 17 povezanih
(Mapa) Spremite se, zima ponovo udara! Otvaraju se "bečka vrata", Ristić najavio sneg tačno od ovog datuma: Na mapama se sve crveni, a onda kreće smrzavanje
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Počinju Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini: Srbija učestvuje sa troje predstavnika
Politika pre 1 satjoš 15 povezanih
„Srela sam Milicu pred porođaj, pozvala me u stan, tamo je bio moj muž!“ Ovo su detalji razgovora pevačice i zakonite žene oca njenog deteta
Kurir pre 13 minutajoš 15 povezanih